Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że możesz miec sparciałe, a przez to już nieszczelne, przewody przelewowe od wtrysków, przez co delikatnie zapowietrza ci się układ.

Takie coś niestety nie wyjdzie na vagu.

Koszt nieduży i w sumie można by to sprawdzic. Trzeba kupic z 1-1,5m dobrej jakości przewodu do przelewów, skombinowac 2 ściski stolarskie do zaciśnięcia przewodów paliwowych koło filtra - jeden do zasilania, jeden do powrotu. Zaciskamy dobrze przewody koło filtra, zdejmujemy po kolei przewody przelewowe, ucinamy podobnej długości kawałki z nowego przewodu i dobrze naciskamy na 'fiutki' przy wtryskach i na przewodach prowadzących z ostatniego wtrysku do pompy. Po tym zabiegu zdejmujemy zaciski i robimy małą rundkę wokół osiedla :). Rano się okaże czy zabieg pomógł :) Na gorącym silniku lepiej nie wymieniac, bo można się nieźle od dolotu poparzyc.

Dla pocieszenia powiem, że mi przydarzyło się raz coś podobnego, ale auto wcześniej stało 2 dni bez ruszania na mrozie.

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to nazywa sie szybka i fachowa pomoc ja dopiero wstalem :/ a bania jeszcze jak cholera:/od pon juz nie pije ale ktorego:D hehe

Opublikowano

to nazywa sie szybka i fachowa pomoc ja dopiero wstalem :/ a bania jeszcze jak cholera:/od pon juz nie pije ale ktorego:D hehe

to chyba miałeś niezłą sobótkę :drunk:

Opublikowano

ja powinienem tez dotrzec :P gwincik mam juz wrzucony :D i sie elegancko jezdzi :D

Opublikowano

To liczę, że mnie przewieziesz :)

Opublikowano

Witam kolegów :hi: No niestety w środę mnie nie będzie. Służbe mam zaplanowaną :confused4:

Opublikowano

ja moze bede ,kto by byl chetny na ta hamownie bo jade z ekipa za 50zl ,porter bedziesz w srode mam do ciebie mapy na 160 i 180 KM :naughty:

Opublikowano

to co panowie..gotowi na jutrzejszy spocik :gwizdanie:

Opublikowano

gotowi, gotowi!!

licze, że poznam kogoś nowego:)

pamietać o Vagu!![br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 20:27_________________________________________________dawid zabierz radio :gwizdanie: bo juz mnie z tym kaseciakiem bierze kur....

Opublikowano

jutro maja być czyste furmanki .Za przyjazd brudnym autem będzie ostrzeżenie :kox: :gwizdanie: :polew::tongue4:

Opublikowano

Wichajster ... dzisiaj śmigałem 3 rzy przez Skoczóf i nigdzie Cię nie widziałem :decayed:

Opublikowano

Kuba36

Temat jest w miare prosty do opanowania. Jest w warsztacie ładny temacik o wymianie manetki http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t24989.0.html;highlight=odblokowanie

Ja na pewno nie przyjadę czystym autkiem, miałem czyste tylko w sobotę, w poniedzialek po dojeździe do pracy już było totalnie usyfione.

Trzeniu, a ja widziałem jadąc do pracy autko Wihajster-a :)

Opublikowano

a ja nie widzialem zadnego i nie bede umyty znaczu sie autko :polew:

Opublikowano

A ja mam czarnego...tffuuu znaczy sie samochod i jego nieda sie umyć :> Jutro bede!!!

Opublikowano

moze wpadne :naughty:

Opublikowano

A ja mam czarnego...tffuuu znaczy sie samochod i jego nieda sie umyć :> Jutro bede!!!

no proszę ledwo co sie zalogował i juz spoty mu w głowie :cool1::wink4:
Opublikowano

no proszę ledwo co sie zalogował i juz spoty mu w głowie :cool1::wink4:

może następnym razem jak będą zdięcia nie będzie 13 ale 30 A4.witam i pozdrawiam :hi: