Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zimno jak cholera :kwasny:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie mięknij :>[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 09:49_________________________________________________co to - polara klubowego nie zamówiłeś :mysli:

Opublikowano

nie mięknij :>[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 09:49_________________________________________________co to - polara klubowego nie zamówiłeś :mysli:

ja zamówiłem i czekam...nie wiesz kiedy maja byc może?? :decayed:
Opublikowano

to co panowie jutro grillujemy??piździ jak w Kieleckim ale chyba damy rade??Sławek lampy weźmie to będzie całkiem romantycznie :naughty::polew::kox:

jasne ze grillujemy :) ... ubrac sie cieplo i bedzie dobrze ...

Opublikowano

Ty powinienes dostać w następnym tygodniu - bo w piatek muszę w nim jeszcze wyjść, potem wyprać wysuszyć i Jarko kazał mi właśnie Tobie wysłać :polew:[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 10:11_________________________________________________Ponoć dopłaciłeś 50 zł żeby mieć po Vipie :polew:

Opublikowano

Ty powinienes dostać w następnym tygodniu - bo w piatek muszę w nim jeszcze wyjść, potem wyprać wysuszyć i Jarko kazał mi właśnie Tobie wysłać :polew:[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 10:11_________________________________________________Ponoć dopłaciłeś 50 zł żeby mieć po Vipie :polew:

że też wszystko zawsze musi się wydać :kox:
Opublikowano

nic się nie martw - mój jest naprawde uszanowany - lepiej trafić nie mogłeś :wink4:

Opublikowano

Jeżeli wierzyć pogodzie to jadę dzisiaj zakładać zimówki :kox: Biorę jutro czapkę i szalik nie ma uja :shocked:

pogoda.jpg

Będzie jedynie jakieś 20 stopni chłodniej niż w zeszłym tygodniu :naughty:

Opublikowano

po wekendzie ma być znowu +15

Opublikowano

ja mam termin na czwartek o 17-tej na wymianę opon :decayed:

Opublikowano

ja jeszcze nie mam ustalonego terminu :polew:

Opublikowano

Jesteś pewny? To sam już nie wiem czy wymieniać, bo na 15" to trochę przypał jeździć :rolleyes:

Opublikowano

Jesteś pewny? To sam już nie wiem czy wymieniać, bo na 15" to trochę przypał jeździć :rolleyes:

osobiście bym narazie nie panikował, 2-3 dni ochłodzenia i na tym narazie się skończy - tak myśle :wink4:

Opublikowano

e tam...nie ma co przezywac :gwizdanie:
Opublikowano

Witam wszystkich po długim urlopie :) a u nas (w PL) kurka prawie śniegiem wali a miałem 35 stopni przez 2 tygodnie :D a w-wa przywitała mnie 5 stopniami :)

Opublikowano

Witam wszystkich po długim urlopie :) a u nas (w PL) kurka prawie śniegiem wali a miałem 35 stopni przez 2 tygodnie :D a w-wa przywitała mnie 5 stopniami :)

no i z czego sie cieszysz snobie :polew::kox::tongue4:
Opublikowano

o ty jeden :D podróż poślubna :D więc można się było pobyczyć .. :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

o ty jeden :D podróż poślubna :D więc można się było pobyczyć .. :gwizdanie: :kox:

byłeś w podróży poślubnej - a jechałeś z żoną ?

:polew:

Opublikowano

dzieki wielkie slawek :notworthy: za czas poswiecony wczoraj ! ... nie wiem jak sie odwdziecze :)

Spoko, fajnie było. Szkoda, że pogoda do d*py, bo na powietrzu się fajniej pracuje :) A tak musieliśmy gnić w garażu ;)

Opublikowano

byłeś w podróży poślubnej - a jechałeś z żoną ?

:polew:

tak tak :D:polew: wtedy by nie można tego tak nazwać .... szkoda, że niunia nie mogła jechać (marzła w w-wa) :polew: