siemian Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 wojtuś jutro przywoże mojego złoma do Ciebie. Masz już przygotowane częsci?
wojtekce Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 wojtuś jutro przywoże mojego złoma do Ciebie. Masz już przygotowane częsci? nie
siemian Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 wojtuś jutro przywoże mojego złoma do Ciebie. Masz już przygotowane częsci? nie jakto nie :mysli:
moicz Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Pany laptop mi umarł ;( tzn. nic się nie wyświetla jakiś tam dzwięk czasem jest ale obrazu brak wie ktoś może o co chodzi ?? piter może Ty?
Andrzej88 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Pany laptop mi umarł ;( tzn. nic się nie wyświetla jakiś tam dzwięk czasem jest ale obrazu brak wie ktoś może o co chodzi ?? piter może Ty? W stacjonarnym taki objaw miałem przy padniętej karcie graficznej :gwizdanie: Nie chce ktoś kupić nowych klocków pod hamulce 320mm? 8E0 698 151 G Szczegóły: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=163880.0 Chociaż tak patrząc to tu sami 288 i 312, a siemian to pewnie 345mm ma
siemian Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 one do mnie też pasują. Zastanowie się bo warto mieć klocki na zapas. Musze sprawdzić po ile mam u Wojtka komplecik
MARiOLiNi Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 one do mnie też pasują. Zastanowie się bo warto mieć klocki na zapas. Musze sprawdzić po ile mam u Wojtka komplecik taniej niż u mnie nigdzie nie będzie
wojtekce Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 one do mnie też pasują. Zastanowie się bo warto mieć klocki na zapas. Musze sprawdzić po ile mam u Wojtka komplecik nie będą pasować bo to na zaciski z drutem
siemian Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 aa, no tak własnie myślałem. Wojtuś jutro jestem u Ciebie o 8 rano
Andrzej88 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 one do mnie też pasują. Zastanowie się bo warto mieć klocki na zapas. Musze sprawdzić po ile mam u Wojtka komplecik nie będą pasować bo to na zaciski z drutem Czyli mogę w ogłoszeniu napisać, że do zacisków z drutem? Jakie auta miały takie zaciski?
H4mm3R Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 :hi: one do mnie też pasują. Zastanowie się bo warto mieć klocki na zapas. Musze sprawdzić po ile mam u Wojtka komplecik nie będą pasować bo to na zaciski z drutem Czyli mogę w ogłoszeniu napisać, że do zacisków z drutem? Jakie auta miały takie zaciski? Niemieckie
Wihajster Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Panowie wypadało by juz powoli pomyślec nad zmiana lokalizacji spotów na cieplejsze miejsce. Co proponujecie??
Baddy Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Panowie wypadało by juz powoli pomyślec nad zmiana lokalizacji spotów na cieplejsze miejsce. Co proponujecie?? ...przecież Ty nie marzniesz na spotach... :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 09:03_________________________________________________GEMINI sektor A4
Rekomendowane odpowiedzi