Arturoo Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 Dzięki za spotkanko
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Dzięki za spota! H4mm3R miałbyś futro z lisa Nooo j**any wyskoczył :decayed:
MARiOLiNi Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Dzięki za spota! H4mm3R miałbyś futro z lisa Nooo j**any wyskoczył :decayed: Jak lis wyhamował z boku auta to prawie nosem zarył po asfalcie, 30-40 cm dalej i byś mu po pysku przejechał
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Dzięki za spota! H4mm3R miałbyś futro z lisa Nooo j**any wyskoczył :decayed: Jak lis wyhamował z boku auta to prawie nosem zarył po asfalcie, 30-40 cm dalej i byś mu po pysku przejechał delikatnie odbiłem jak wyskoczył i to go chyba uratowało, bo by matka miała skórkę z liska
Arturoo Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 artuRRRRRRRRR ty flirciarziu jeden !!>! O co chodzi ? :gwizdanie:
Andrzej88 Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Fajny spot :gwizdanie: Szkoda że tak wszysy się szybko rozjechali, a o syfie który tam zostal już nie mówie....
Arturoo Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 Bajzel został to fakt .
siemian Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 a ja nie dziekuje za spota :decayed:
musti Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Witajcie Trwają jeszcze zapisy na ręczniki klubowo-plażowe Oto link : RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH
godzic Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 c**jnia ja dzisiaj nie dojechałem :/ ... a tak apropos to ja zazwyczaj sprzątam po was... [br]Dopisany: 14 Październik 2010, 00:22_________________________________________________a przywitam się na dziś żeby być pierwszym
piter220v Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 czolem z ranca .... pewnie siemian dresiarz zostawil chlew po sobie jak zawsze .....
Andrzej88 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Na stole zostały 2 upieczone kiełbasy, parę tacek, musztarda, pół chleba i jeszcze jakiś parę gratów Chcieliśmy trochę uprzątnąć z Arturem, ale stwierdziliśmy że w doopie to mamy :gwizdanie: O_o znalazłem fotele ciemnoszare do swojej, chyba pierwszy raz na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1260169620 I jak na złość odbiór osobisty w Gdyni :wallbash: Powiedzcie mi taką rzecz, czy jeżeli w swojej nie mam elektrycznej regulacji, a kupię takie które mają to bez problemu da się to podłączyć? Wszystkie kostki gdzieś tam są ukryte? Czy trzeba rezać kable? I ile jest rezania z podgrzewaniem oprócz wiadomej wymiany climatronika :gwizdanie:
siemian Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Powiedzcie mi taką rzecz, czy jeżeli w swojej nie mam elektrycznej regulacji, a kupię takie które mają to bez problemu da się to podłączyć? Wszystkie kostki gdzieś tam są ukryte? Czy trzeba rezać kable? I ile jest rezania z podgrzewaniem oprócz wiadomej wymiany climatronika :gwizdanie: taaa ukrytye są.szukaj a znajdziesz. taka zabawa z inż z ingolstadt... a pod prawym dywanikiem masz karteczke z rozpiską jak to podłączyć... :polew: :polew: :polew:
Andrzej88 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Powiedzcie mi taką rzecz, czy jeżeli w swojej nie mam elektrycznej regulacji, a kupię takie które mają to bez problemu da się to podłączyć? Wszystkie kostki gdzieś tam są ukryte? Czy trzeba rezać kable? I ile jest rezania z podgrzewaniem oprócz wiadomej wymiany climatronika :gwizdanie: taaa ukrytye są.szukaj a znajdziesz. taka zabawa z inż z ingolstadt... a pod prawym dywanikiem masz karteczke z rozpiską jak to podłączyć... :polew: :polew: :polew: Szukałem, nie ma żadnej karteczki :gwizdanie: Ty u siebie jakie miałeś fotele zanim zmieniałeś?
siemian Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 regulacje lędzwi miałem od początku
Andrzej88 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 regulacje lędzwi miałem od początku Orientujesz się ile rezania z tym jest? bo ja to jestem laik
Rekomendowane odpowiedzi