Wihajster Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 a co tak cicho [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 20:42_________________________________________________fajny spocik przy
DAWIDBORI Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 no zle nie było trzeba czekac az bedzie pogoda:D
piter220v Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 sie nie wyrobilem .. tzn nie mialem czym dojechac bo stoi w mechanika ... zrobilem chipowanie i 20 min pozniej padl napinacz paska wieloklinowego .. padl na amen .. opowiem jak bede w przyszlym tyg ...smiac sie chce i beczec
slodki79 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 SPOSIK No dno kufla musowo było dziś zobaczyć :decayed:
proton2 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 No Panowie, spocik super Fajnie, że odwiedziła nas klubowiczka Szkoda tylko, że szybko się ulotniła Igor logi masz na PW.
proton2 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Wczoraj się wszyscy wygadali, to o czym tu pisać No może poza mną, bo z natury nie jestem zbyt rozmowny
slodki79 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 No może poza mną, bo z natury nie jestem zbyt rozmowny Nie wiem czy ja mogę to potwierdzić po wczorajszej Twojej rozmowie z "nową" koleżanką :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 No może poza mną, bo z natury nie jestem zbyt rozmowny Nie wiem czy ja mogę to potwierdzić po wczorajszej Twojej rozmowie z "nową" koleżanką :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Proton tak na nią patrzył PS:Słodki to kiedy robimy kluczyk
wojtekce Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 No może poza mną, bo z natury nie jestem zbyt rozmowny Nie wiem czy ja mogę to potwierdzić po wczorajszej Twojej rozmowie z "nową" koleżanką :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: z koleżankami jakoś idzie mu rozmowa
slodki79 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 PS:Słodki to kiedy robimy kluczyk no nie wiem :mysli: w tygodniu od 13 jestem już wolny no i wszystkie weekendy mam wolne,więc dostosuje się do Twojego czasu :notworthy:
igor0111 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 dzieki panowie za spotkanie i specalne dzieki dla Protona za logowanie fury
DAWIDBORI Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 i co tam igor z tych logow??? co tam wymyslily madre głowy z forum:D
Wihajster Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 dzieki panowie za spotkanie i specalne dzieki dla Protona za logowanie fury własnie zapodaj logi w odpowiednim dziale
igor0111 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 narazie musze poczytac co i jak bo dla mnie to ciemna magia..... jak to obskocze to dam linka
boniu Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 i jak tam igor?? co jest z Wami Panowie?? co myslicie o blow offie do 1.8T?? jaki polecacie??chipa robic przed zmiana tlumika czy po?? a moze bez roznicy ???
proton2 Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Na mój skromny nos to najpierw robi się wszystko z silnikiem, a potem do jego stanu i modów robi się program.
piter220v Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Na mój skromny nos to najpierw robi się wszystko z silnikiem, a potem do jego stanu i modów robi się program. zgadzam sie w 100% ... auto po naprawie juz .. zjawie sie w srode piwko jakies czy na nogach na parkingu?
Wihajster Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 mnie niestety tym razem nie będzie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi