Maxito Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 hello. Wczoraj nam się nudziło i nagraliśmmy troche materiału z którego fryzjerek pomontował film. Będzie jeszcze dłuższa wersja :) zdjęcia niezłe , ale musicie popracować nad podkładem muzycznym i będzie gitara
MARiOLiNi Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 http://allegro.pl/audi-a4-b7-s-line-silownik-maski-60-klapy-40-i1282497281.html Do B6 jest ten sam?
bakuś Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Hej. Potrzebuję pomocy. Mieszka może ktoś z was niedaleko ulicy Bukowej w BB?
GRYFI Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Hej. Potrzebuję pomocy. Mieszka może ktoś z was niedaleko ulicy Bukowej w BB? ja mam ze 3 km a co?
Arturoo Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Jutro Nałęże aktualne ,drewienko ktoś bierze ,czy mam się wykazać :gwizdanie: ?[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 23:02_________________________________________________ H4mm3R gdzie mnie nagrałeś ? :polew: :polew: :polew: Tak na serio "idzie" to
kamilvolt Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 hello. Wczoraj nam się nudziło i nagraliśmmy troche materiału z którego fryzjerek pomontował film. Będzie jeszcze dłuższa wersja :) :oklaski: :oklaski: :oklaski: Pikny tylko śmiesznie "dziwnie" Wygląda w tym ujęciu po 0:40 Ale łaaaadneee
piter220v Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 czolem z ranca ... siemian koniecznie przyciemnij przednie szyby bo autko ladnie na zdjeciach wyszlo .. ale jak widze Ciebie to lece sr** od razu :polew:
wojtekce Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 cześć brygada [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 07:43_________________________________________________siemian sto lat stary pryku już wiemy kto stawia dzisiaj na spocie
siemian Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 dzięki Wojtuś. Na spocie mnie nie będzie bo lece pić do miasta
H4mm3R Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 :hi: Najlepszego Siemian szkoda że Cię nie będzie, bo mieliśmy dla Ciebie niespodziankę na spocie :gwizdanie:
siemian Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 szkoda że Cię nie będzie, bo mieliśmy dla Ciebie niespodziankę na spocie :gwizdanie: gwoździem to mi wszędzie mogą auto przerysować... :decayed: :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 09:42_________________________________________________dzieki Godzic
Wihajster Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 i co z dzisiejszym spotem?? Moze czas pomyśleć nad zmiana lokalizacji na bardziej cywilizowana??
siemian Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 i co z dzisiejszym spotem?? Moze czas pomyśleć nad zmiana lokalizacji na bardziej cywilizowana?? tia u Ciebie w garażu w skoczowie :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi