siemian Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Dzisiaj mijałem się w Jasienicy z srebrnym B7, w środku siedział koleszka z WIELKĄ grzywą ciekawe czy to ktoś z klubu jakie tablice i która godzina? No to koszty . Chyba ,że już letnie wrzucisz . trzeba będzie jedną dokupić :gwizdanie: :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 trzeba będzie jedną dokupić :gwizdanie: :gwizdanie: Jakbyś miał 16" to bym miał gumę dla Ciebie
siemian Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 spoko Hammer. Thx. Prawdopodobnie dorwe gume do tego kpl. co mam teraz
GRYFI Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 gdzie robimy jutro spota? ja jestem za nałężem.
KFX Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 nałęże, nie ma zimno :gwizdanie: :gwizdanie:
siemian Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 nałężę. Odwiedzi nas prawdopodobnie kolega klubowicz Pepin
siemian Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 :hi: hejka. Panowie kto dziś będzie i kto bierze drewno? ja biore tacki.
Wihajster Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Czy zmienic już w temacie miejsce spotkań na Nałęże??
siemian Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 TAK, niech techniczny zmieni :polew: :polew:
MARiOLiNi Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Kilka klocków drewna zabiorę, suche się skończyło, zostało tylko mokre.
H4mm3R Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 siemian kiedyś widziałem że na statoilu można było kupić drewno w workach :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 no widzisz. To możesz kupić :decayed: Jeszcze nie wiem czy będę na 100%, ale bym i tak musiał podjechać do BB haracz pozbierać
Wihajster Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 siemian kiedyś widziałem że na statoilu można było kupić drewno w workach :gwizdanie: to wychodzi mega drogo
siemian Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 siemian kiedyś widziałem że na statoilu można było kupić drewno w workach :gwizdanie: to wychodzi mega drogo a my klub audi czy czinkłaczento?? :decayed: :polew: nie no żartuje. Ale chyba lepiej troche drewna kupić niż lakierować cały bok... Moge komuś przypadkiem kluczem porysować jak się nie wyżyje przy ognisku :polew:
Rekomendowane odpowiedzi