wojtekce Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 o jaki skromny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Zapraszam Wszystkich do udziału w konkursie >> Najładniejsza B5 <<>> Najładniejsza B6 << >> Najładniejsza B7+B8 << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Mój złomek się nie nadaje niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Mój złomek się nie nadaje niestety Nie narzekaj tylko foty rób i przysyłaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Boniu gratuluję, ale czy nie rozmawialiśmy że miał być chłopczyk?? Jakie gabaryty?? Wrzuc jakiś link do foteczki. No to mój synek bedzie miał kumpele na spotach Dawido i Martino no ładny popis dajecie :notworthy: - tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 igor szukaja na naszej klasie ( http://nasza-klasa.pl/profile/1887201/gallery ) waga 3.400 58 cm emm nieee kojarze zebym mowil o chlopczyku chodz by nie plakal moze Cycu ma miec chlopczyka , miala byc dziewczynka jak rozmawialismy ...niemartw sie tez tak moja postawie jak Ty swojego na srodku ... Jeszcze raz dzieki sam wiesz jakie to jest szczescie taki bobasek ... Co poniektorzy maja czego zalowac co nie igor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Mój złomek się nie nadaje niestety w sumie masz racje...masz dużą konkurencje na BB ale Martin mógłby zaryzykować w końcu ma taki czaderski spojler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 HEHE DOBRE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 własnie zaprosiłem do nas na spocik kolejnego ziomala ze skoczowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 ale Martin mógłby zaryzykować w końcu ma takie czaderskie spojlery :decayed jakie spojlery [br]Dopisany: 21 Luty 2009, 10:45_________________________________________________chyba spojler [br]Dopisany: 21 Luty 2009, 11:03_________________________________________________spokojna glowa tylko zamontuje felunie s4 i lampy led i grill s4 i dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 spokojna glowa tylko zamontuje felunie s4 i lampy led i grill s4 i dam :slina znowu się zadłużyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 tatus mi dal jak to mowi pan D ( I ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 tatus mi dal jak to mowi pan D ( I ) to kiedyś ten Tato zbankrutuje przez ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 juz mu powiedzialem zeby szporowal na B7 bo b6 mi sie juz znudzila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 juz mu powiedzialem zeby szporowal na B7 bo b6 mi sie juz znudzila ty to masz życie do wszystkiego tak lekko dochodzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Panowie Kto ma waga ?? ile on zajmuje?? mam kabel ale mam jeszcze starego waga 208 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 GRATULACJE Boniu :thumbup:coś mi sie wydaje że w środe bedzie pempkowy spocik :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Panowie Kto ma waga ?? ile on zajmuje?? mam kabel ale mam jeszcze starego waga 208 własnie własne....nie próbuj przyjeżdzac bez flaszeczki graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Panowie powiedzcie mi co to moze byc ze do 3 tys mi nic nie przerywa jak mu dam do dechy,a pozniej mi go przerywa i dusi ?? a jak lagodnie daje gaz to idzie jechac...Co to moze byc ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi