siemian Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 nie wierze... Piter będzie... PRzecież on ostatnio to bywa tak często jak
GRYFI Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 podziękował za spocik. obrodziło dzisiaj :>
piter220v Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 czesto nie bywalem fakt nadrobie ... robota, wyjazdy, dziecko troche wiecej na glowie bry z ranca jakby mnie tak strzaskal po papie to bym oddal WODA ŚWIĘCONA
wojtekce Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 czesto nie bywalem fakt nadrobie ... robota, wyjazdy, dziecko troche wiecej na glowie bry z ranca jakby mnie tak strzaskal po papie to bym oddal WODA ŚWIĘCONA :polew:
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Siemanko ,sorki za wczorajszą absencję . jakby mnie tak strzaskal po papie to bym oddal WODA ŚWIĘCONA :polew: :polew: :polew:
piter220v Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 czolem ... lysy .. takie glosniki sobie zaloz i od razu PZU SZYBA
Baddy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Panowie, nie chce już truć d*py dlatego zapytam po raz ostatni czy chce jeszcze ktoś może skorzystać z OFE póki jeszcze można na warunkach o jakich wczesniej wspomniałem, aha - nie liczy się staż dwuletni
Baddy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Siemian widziałem Cię ostatnio jak po piwo poszedłeś
H4mm3R Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 GRYFI zregenerowałeś w końcu fele, bo szukam gdzie mi to dobrze zrobią i pomalują proszkowo :?:
Rekomendowane odpowiedzi