Arturoo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 rozpromieniony.. radosny..chyba miłością normalnie :gwizdanie: Bingo
Idzi Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ja też przyjadę. Siemian zabierz klucze do Navi i płytkę dla mnie.
KFX Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 rozpromieniony.. radosny..chyba miłością normalnie :gwizdanie: Bingo hehe, jak wysrał info na fejsie to skojarzyć łatwo
MINIO Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 DZięki za spota ziemniaczki palce lizać
KFX Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 dzięki za spota siemian... Twojego zachowania dziś na prawdę nie da się opisać... to już nie ten sam człowiek co zawsze...
Arturoo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 Dzięki za spota pany . Ziemniaczki faktycznie miodzio z hodowli zakochanego siemiana
H4mm3R Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 dzięki za spota siemian... Twojego zachowania dziś na prawdę nie da się opisać... to już nie ten sam człowiek co zawsze... On już stracony jest :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 Już po chłopie ,ja rozumiem zwariować z powodu RS'ki na urodziny ale z powodu kobiety . Siedział borok przy grilu i tak wyglądał ,a za chwilę prawie ,że dopiero jutro ją znowu zobaczy . :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
H4mm3R Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 A taki fajny synek z niego był :D :D :D :D :D :D :D
KFX Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 hehe :polew: :polew: Arturo, on chyba rzeczywiście się zamyślił na temat tej opuchlizny, co mu z ręki ostatnio zniknęła :polew:
POPO Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Arturoo nie skupiaj się tak za tą kierownicą bo nie poznajesz znajomych na drodze
Arturoo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 A gdzie to taki zamyślony zostałem namierzony
piter220v Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 czolem panowie .. k**wa jeden dzien mnie nie bylo na forum a siemian laske zdobyl ... szok wyczyn zdobycia osiagniety teraz ja utrzymaj przy sobie! :polew:
Rekomendowane odpowiedzi