srb38vx Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto-team Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 siema wszystkim :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 pochwalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto-team Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Pytanko mam Pany nie organizujecie jakiś spotów w weekendy :?: czy tylko w środy :?: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Pytanko mam Pany nie organizujecie jakiś spotów w weekendy :?: czy tylko w środy :?: :gwizdanie: a co środa nie pasi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 barto-team zanim Ty w weekend z Wisełki w korkach byś wyjechał to by gril kończył się dogaszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto-team Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 no pracuje od poniedziałku do piątku do 17 więc zanim zawine na chatę to 18 a co do korków to mi nie przeszkadzają bo jak ja wyjeżdżam to cały śląśk wjeżdża, więc wyjazd mam pusty :> a kiedy wracam to też mam luzik bo śląsk wyjeżdża a ja wjeżdżam więc znowu mam pusto :gwizdanie: hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 no pracuje od poniedziałku do piątku do 17 więc zanim zawine na chatę to 18 a co do korków to mi nie przeszkadzają bo jak ja wyjeżdżam to cały śląśk wjeżdża, więc wyjazd mam pusty :> a kiedy wracam to też mam luzik bo śląsk wyjeżdża a ja wjeżdżam więc znowu mam pusto :gwizdanie: hehe my też ,dasz radę zaraz po pracy kierunek Nałęże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto-team Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 zobaczymy zobaczymy :gwizdanie: wpaść napewno wpadne kiedyś :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Dziś byłem w Wiśle (tranzytem) i nie napotkałem korków ani na wjeździe ani na wy.. Cała podróż zakończyła się drugim kapciem w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto-team Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Korki będą dopiero w przyszły weekend jak będzie pożegnanie Małysza, a tak ogólnie niema tragedii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idzi Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 http://www.wiadomosci.pless.pl/wiecej.php?action=pokaz&id=22735&akt=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto-team Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 powitał pięknie z rana :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 :hi: Arturo widzimy się dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idzi Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 :hi: Arturo widzimy się dziś? no ba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi