GRYFI Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Widę, że Artur czuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 ktoś musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 ja tez tu jestem :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Ty tu zawsze jesteś ,już po imprezie u sąsiadów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 tia. własnie wróciliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 i jesteś w stanie pisać -chyba mijałeś kolejki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 01:51_________________________________________________ tia. własnie wróciliśmy tylko bądź dziś grzeczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 a ja idę spać- narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 "... ... " jakiś nowy sposób przywitania :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Arturoo będziesz jutro wieczorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 zadzwonię jeszcze dziś jak skończę ,bo na razie jestem jeszcze w pracy[br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 18:00_________________________________________________nie lepiej zacząć w dzień .............................. :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 18:03_________________________________________________w nocy g.....widać ,lepiej się rozbiera środek przy świetle dziennym [br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 18:05_________________________________________________u H4mm3R'a też składaliśmy wieczorkiem i źle się to robiło ,ja bym zaczął koło 16-17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 zadzwonię jeszcze dziś jak skończę ,bo na razie jestem jeszcze w pracy[br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 18:00_________________________________________________nie lepiej zacząć w dzień .............................. :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 18:03_________________________________________________w nocy g.....widać ,lepiej się rozbiera środek przy świetle dziennym [br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 18:05_________________________________________________u H4mm3R'a też składaliśmy wieczorkiem i źle się to robiło ,ja bym zaczął koło 16-17 Arturoo nie ucz ojca dzieci robić. Do mojego sufitu to ja Cie napewno nie dopuszcze a zderzak to możesz po ciemku odkręcać... :decayed: Zresztą i tak jutro pracuje więc bede miał czas dopiero ok. 20 [br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 19:14_________________________________________________ nie lepiej zacząć w dzień .............................. :gwizdanie: nie w nocy g.....widać ,lepiej się rozbiera środek przy świetle dziennym jak sie g... rozbiera to g... widać :decayed: u H4mm3R'a też składaliśmy wieczorkiem i źle się to robiło i się to spier.... ale tutaj akurat śwaitło nie miało nic do gadania... ja bym zaczął koło 16-17 na szczęscie nie Ty tu jesteś od myślenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Do mojego sufitu to ja Cie napewno nie dopuszcze i chwała Bogu [br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 19:46_________________________________________________ nie ok w nocy g.....widać ,lepiej się rozbiera środek przy świetle dziennym jak sie g... rozbiera to g... widać :decayed: strasznie to było głębokie u H4mm3R'a też składaliśmy wieczorkiem i źle się to robiło i się to spier.... ale tutaj akurat śwaitło nie miało nic do gadania... zobaczymy ,czy u Ciebie pójdzie inaczej :gwizdanie: ja bym zaczął koło 16-17 na szczęscie nie Ty tu jesteś od myślenia... na szczęście ,tylko do 3 nie będę siedział [br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 19:55_________________________________________________ http://www.milanos.pl/vid-44537-Najwieksi-szczesciarze-swiata---czesc-9.html[br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 19:57_________________________________________________ a tak się zrobi jak się okaże ,że nie miałeś racji http://kiep.pl/8096/cs-fail :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: tzn. że co że zagramy w CSa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 będziesz wygranym [br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 20:51_________________________________________________ tak jak ten z prawej [br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 20:51_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi