siemian Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 nie mam czasu. jak jestes taki mądry to sam mu to zamontuj
Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 jak ja mu to rozbiorę .......................................... to nawet Ty mu tego nie poskładasz :polew: :polew: :polew: :polew:
Baddy Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 :polew: [br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 09:48_________________________________________________jaka duma w głosie zupełnie jak Ty jak się chwaliłeś, że Ci się udało bąbla spłodzić :>
Arturoo Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 Baddy widocznie muszę być pewny tego co napisałem :> :> :>.
KERCZI Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Pozdrowki z Jasienicy :naughty: Siemian jest jak w tym kawale.... jak robol latał po budowie z pustymi taczkami we wszystkie strony.... kierownik go zapytał...."TY!! co Ty robisz?? Ciagle tak latasz z pustymi taczkami..." a robol na to: "Panie jest taki zapierdol, ze nie ma nawet kiedy załadować" :tongue4:
KERCZI Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Jasienica - przepiękna miejscowość taaa.... zreszta jak Siemian ją sponsoruje to co się dziwić...
Wihajster Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Jasienica - przepiękna miejscowość taaa.... zreszta jak Siemian ją sponsoruje to co się dziwić... tegoroczna miss beskidów jest z Jasienicy
KERCZI Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Jasienica - przepiękna miejscowość taaa.... zreszta jak Siemian ją sponsoruje to co się dziwić... tegoroczna miss beskidów jest z Jasienicy Żeby nie było....
Wihajster Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Jasienica - przepiękna miejscowość taaa.... zreszta jak Siemian ją sponsoruje to co się dziwić... tegoroczna miss beskidów jest z Jasienicy Żeby nie było.... własnie
KERCZI Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Jasienica - przepiękna miejscowość taaa.... zreszta jak Siemian ją sponsoruje to co się dziwić... tegoroczna miss beskidów jest z Jasienicy Żeby nie było.... własnie WIHU...
Baddy Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Jasienica - przepiękna miejscowość taaa.... zreszta jak Siemian ją sponsoruje to co się dziwić... tegoroczna miss beskidów jest z Jasienicy Żeby nie było.... własnie WIHU... na tej focie raczej na miss nie wyglada macie jakies inne?
KERCZI Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Jasienica - przepiękna miejscowość taaa.... zreszta jak Siemian ją sponsoruje to co się dziwić... tegoroczna miss beskidów jest z Jasienicy Żeby nie było.... własnie WIHU... na tej focie raczej na miss nie wyglada macie jakies inne? WIHU pewnie ma wiecej...skoro tak dobrze poinformowany... )
Baddy Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 [br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 12:44_________________________________________________Kamila rodziców ma w NORDEA :polew:
Steav Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Ale szkapa W sumie to witam tydzień mnie tu nie było Miałem napisać pozdrowienia z itali ale hasła nie pamiętałem
Baddy Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Ale szkapa ...taka konkurencja, że nawet jak byśmy Siemiana wystawili z długimi włosami to miałby szanse
Arturoo Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Opublikowano 30 Lipca 2011 Pozdrowki z Jasienicy :naughty: Siemian jest jak w tym kawale.... jak robol latał po budowie z pustymi taczkami we wszystkie strony.... kierownik go zapytał...."TY!! co Ty robisz?? Ciagle tak latasz z pustymi taczkami..." a robol na to: "Panie jest taki zapierdol, ze nie ma nawet kiedy załadować" :tongue4: :polew: :polew: jest podobieństwo faktycznie :decayed: [br]Dopisany: 30 Lipiec 2011, 13:02_________________________________________________ ...taka konkurencja, że nawet jak byśmy Siemiana wystawili z długimi włosami to miałby szanse nie gadaj , nie wierze
Rekomendowane odpowiedzi