#Przemo# Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Siemian jak urlopik minoł? Furacz w całości wrócił, czyli folia nie odeszła? Nie znasz jakiegoś speca od Navi Plus?
siemian Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Siemian jak urlopik minoł? Furacz w całości wrócił, czyli folia nie odeszła? Nie znasz jakiegoś speca od Navi Plus? heja heja. autko całe :) A co potrzebujesz z tą navi zrobic?
Arturoo Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Cokolwiek by nie potrzebował to pozna jak żyje Bielsko nocą :polew:
#Przemo# Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 KFX - tak zero błędów wszystko gra SIEMIAN - w skrócie rozkręciłem całe radio żeby go wyczyścić po wybuchu coli. teraz jak go włączam to mam tylko biały ekran i nic nie funga. Chociaż słychać że zmieniarka hula i navi też mieli płytę. póxniej jeszcze raz rozkręciłem radio sprawdziłem wszystkie styki itd itp. dalej lipa. Byłem w sobotę w auto-fan tam też rozłożyli ręce i powiedzieli że koło środy będzie u nich jakiś spec z Rybnika i mogą mu je dać do sprawdzenia. ale jakby była opcja żeby to zrobił ktoś znajomy to byłbym wdzięczny.
siemian Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 KFX - tak zero błędów wszystko gra SIEMIAN - w skrócie rozkręciłem całe radio żeby go wyczyścić po wybuchu coli. teraz jak go włączam to mam tylko biały ekran i nic nie funga. Chociaż słychać że zmieniarka hula i navi też mieli płytę. póxniej jeszcze raz rozkręciłem radio sprawdziłem wszystkie styki itd itp. dalej lipa. Byłem w sobotę w auto-fan tam też rozłożyli ręce i powiedzieli że koło środy będzie u nich jakiś spec z Rybnika i mogą mu je dać do sprawdzenia. ale jakby była opcja żeby to zrobił ktoś znajomy to byłbym wdzięczny. hmmm... ja znam jednego kolesia w krk który sie zajmuje róznymi rzeczami zwiazanymi z navi itepe
#Przemo# Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 w krk to też za daleko. nic oddam ją do tego gostka z rybnika i zobaczymy co wyczaruje
Arturoo Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Pany ma ktoś jakieś chody w Pilchu w Jasienicy ? Potrzebuje kupić kafelki bo remont łazienki mi się szykuje i może dałoby radę po jakiejś znajomości coś uszczknąć z ceny sklepowej :gwizdanie:.
MINIO Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Pany ma ktoś jakieś chody w Pilchu w Jasienicy ? Potrzebuje kupić kafelki bo remont łazienki mi się szykuje i może dałoby radę po jakiejś znajomości coś uszczknąć z ceny sklepowej :gwizdanie:. Baddy
wojtekce Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Pany ma ktoś jakieś chody w Pilchu w Jasienicy ? Potrzebuje kupić kafelki bo remont łazienki mi się szykuje i może dałoby radę po jakiejś znajomości coś uszczknąć z ceny sklepowej :gwizdanie:. Baddy tylko podpiszesz umowe i rabat załatwiony
#Przemo# Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Arturoo ja słyszałem oczywiście nie wiem ile w tym prawdy ale Pilch podobno już mało co sam robi większość sprowadza z Chin i przepakowuje w swoje kartony. także może się jeszcze zastanów na tym Pilchem.
Rekomendowane odpowiedzi