Arturoo Opublikowano 22 Września 2011 Autor Opublikowano 22 Września 2011 Albo wzor ,ktory Miron mial w poprzedniej czworce z tym ,ze to byly chyha 19
MINIO Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Tylko nr 4 wsadzidz ładny kołpaczek i będzie git.
GRYFI Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Tylko nr 4 wsadzidz ładny kołpaczek i będzie git. to chyba numer 5?
siemian Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 czolem nie zaspal tylko musial zrobic cos na szybko .. takie na szybkosci mnie się zadne jakoś specjalnie nie podobają...Jak już to drugie z Porsche. Piter troche Cie chyba fantazja poniosła bo zrobiłeś z tych wszystkich felg 19' więc nie wygląda to naturalnie. Na mniejszej wielkości może wyglądać całkiem inaczej
GRYFI Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 czolem nie zaspal tylko musial zrobic cos na szybko .. takie na szybkosci mnie się zadne jakoś specjalnie nie podobają...Jak już to drugie z Porsche. Piter troche Cie chyba fantazja poniosła bo zrobiłeś z tych wszystkich felg 19' więc nie wygląda to naturalnie. Na mniejszej wielkości może wyglądać całkiem inaczej ty masz inny gust niż wszyscy np. nikomu nie podoba się twoje auto a tobie tak :polew:
siemian Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 gleba i najbardziej oklepana 18' audi robi tu moim zdaniem najlepsza robote: [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 09:57_________________________________________________ czolem nie zaspal tylko musial zrobic cos na szybko .. takie na szybkosci ty masz inny gust niż wszyscy np. nikomu nie podoba się twoje auto a tobie takmnie się zadne jakoś specjalnie nie podobają...Jak już to drugie z Porsche. Piter troche Cie chyba fantazja poniosła bo zrobiłeś z tych wszystkich felg 19' więc nie wygląda to naturalnie. Na mniejszej wielkości może wyglądać całkiem inaczej naucz się cytować to możemy wtedy podagać... [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 09:58_________________________________________________no brawo nauczyłeś się kurffa... [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 09:59_________________________________________________Sfyszałem Gryfi że bierzesz na ściganki starych facetów w rozlatujących się klekotach w automacie, żeby się podbudować :polew:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 10:01_________________________________________________Gryfi kiedyś wklejałeś zdjęcia swojej starej a6 c5... Pamiętam że do tylnych lamp chyba dostawała Ci się woda bo całe zczerniały... Myśle że teraz masz fajną baze do modów. Znalazłem Ci pare projektów w twoim stylu (tam też miałeś jakieś takie rurki) wiesz jak by Ci zazdsrościli w pracy?? Mówiliby patrzcie Batman z przyjęcia do serwisu podjechał tutaj porządny dyfuzor co by Cie dobrze w łukach trzymał jak będziesz objeżdzał Artura na Wiślance
#Przemo# Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 mnie się zadne jakoś specjalnie nie podobają...Jak już to drugie z Porsche. Piter troche Cie chyba fantazja poniosła bo zrobiłeś z tych wszystkich felg 19' więc nie wygląda to naturalnie. Na mniejszej wielkości może wyglądać całkiem inaczej to dziwne siemian że jakoś żadne ci się nie podobają skoro na 3 zdjęciu są twoje felgi :polew: no ale się ma fure tak paskudną że ją trzeba zakleić żeby jej nie oglądać to już nic nie dziwi :polew:
siemian Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 kurcze nie potrzebnie kupowałeś nowe auto... wystarczyło stare przerobić... Byś miał jeszcze nowszy model.... :wallbash: :kwasny: [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 10:12_________________________________________________ mnie się zadne jakoś specjalnie nie podobają...Jak już to drugie z Porsche. Piter troche Cie chyba fantazja poniosła bo zrobiłeś z tych wszystkich felg 19' więc nie wygląda to naturalnie. Na mniejszej wielkości może wyglądać całkiem inaczej to dziwne siemian że jakoś żadne ci się nie podobają skoro na 3 zdjęciu są twoje felgi :polew: no ale się ma fure tak paskudną że ją trzeba zakleić żeby jej nie oglądać to już nic nie dziwi :polew: Przemo wiem że 3 felgi są moje ale one nie pasują do tego auta... Czasami tak już bywa że coś z czymś pasuje a z czymś innym nie... Tak jak Ty nie pasujesz do Audi tylko do Trabanta lub Wardburga... Poprostu się nie komponują. Bywa. Twoja twarz też dobrze komponuje się z du_pą świni, albo szympansa, a czyjaś inna twarz już niekoniecznie :polew:
Arturoo Opublikowano 22 Września 2011 Autor Opublikowano 22 Września 2011 Siemian tys jest bezbledny [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 10:16_________________________________________________ Kurfa nie mam pytań :polew: [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 10:25_________________________________________________Teraz doczytalem calosc ...... jak to Twoje b7 nie ulegnie kiedys dziwnemu samozaplonowi to bedzie cud Panski
#Przemo# Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Oj siemian siemian marny sprzedawczyno ty to się najlepiej i jedynie dobrze komponujesz na fotach pitera Bywa tobie jak widać już tylko fotomontraż pomaga. Z du_pą szympansa też ci nie wyszło bo jakoś po wizycie u fryzjera zmian nie widać a swinie to na twój widok już tylko sp***rzają może stąd masz takie dobre porównania do ich 4 liter ale mam dla ciebie dobrą radę, zrób się na czarny mat, przy furze nie zbyt pomogło ale może ty się wtedy nie będziesz tak rzucał w oczy i auto też wyładnieje :polew:
GRYFI Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Oj siemian siemian marny sprzedawczyno ty to się najlepiej i jedynie dobrze komponujesz na fotach pitera Bywa tobie jak widać już tylko fotomontraż pomaga. Z du_pą szympansa też ci nie wyszło bo jakoś po wizycie u fryzjera zmian nie widać a swinie to na twój widok już tylko sp***rzają może stąd masz takie dobre porównania do ich 4 liter ale mam dla ciebie dobrą radę, zrób się na czarny mat, przy furze nie zbyt pomogło ale może ty się wtedy nie będziesz tak rzucał w oczy i auto też wyładnieje :polew: :polew: siemian podobają mi się twoje projekty tylko bardziej mi to pasi do czarnej podziobanej kamieniami S4 w dwulitrowym dieslu i napędzie na przód. ta C5 z lambo doors wygląda bardzo podobnie do twojej B7 po modach- brawo :polew:
siemian Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 no i od razu lepiej... przynajmniej jakieś posty są a nie tylko " :hi: :hi:" :polew:
GRYFI Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
#Przemo# Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 i tu widac jak zwykły prosty temat wyboru felg może pobudzić do rozmowy :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi