H4mm3R Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 xenie 4300 już świcą hej No i wieś tańczy i śpiewa :polew:
GRYFI Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 xenie 4300 już świcą hej No i wieś tańczy i śpiewa :polew: nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooale przynajmniej coś widać w ciemności - bo ja to zrobiłem ze względów praktycznych a nie tak jak ty dla szpanu wszystko hammerku
siemian Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 a u mnie już jutro będą nowe hebelki :dance: Gryfi, zniknie jedyne oznaczenie S4 na moim aucie
H4mm3R Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 xenie 4300 już świcą hej No i wieś tańczy i śpiewa :polew: nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooale przynajmniej coś widać w ciemności - bo ja to zrobiłem ze względów praktycznych a nie tak jak ty dla szpanu wszystko hammerku Dla szpanu to sobie zrobię chromowane ramki z taśmy wokół szyb, bo tego jeszcze nie mam :polew: [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 14:03_________________________________________________Poza tym GRYFI w C4 nie było HIDów i się jeździło, więc nie pierdziel o względach praktycznych
GRYFI Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 xenie 4300 już świcą hej No i wieś tańczy i śpiewa :polew: nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooale przynajmniej coś widać w ciemności - bo ja to zrobiłem ze względów praktycznych a nie tak jak ty dla szpanu wszystko hammerku Dla szpanu to sobie zrobię chromowane ramki z taśmy wokół szyb, bo tego jeszcze nie mam :polew: [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 14:03_________________________________________________Poza tym GRYFI w C4 nie było HIDów i się jeździło, więc nie pierdziel o względach praktycznych no ku*** kolejny siemian. jak byś trochę pomyślał albo poczytał to byś wiedział, że w c4 halogen był soczewką zaraz po soczewką mijania i jeździłem na obu bo nie było widać, że jadę na halogenach. Poza tym nie rozumiem stwierdzenia wieś tańczy i śpiewa bo świeca jak ori tylko sprysków w zderzaku nie mam a hid w soczewce świeci inaczej niż w lampie z lustrem. Więc wytłumacz mi czemu wieś- bo nie kupiłem snobistycznie za 10 k wszystkich oryginalnych rzeczy w ASO, żeby kolegom się pochwalić ile wydałem?
Arturoo Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 i tak co by Was ostudzić nasza wczorajsza maskotka [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 14:26_________________________________________________i kilka innych fot [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 14:40_________________________________________________Jak tam z piątkiem ? nie ma co się zastanawiać ,jest na tyle ciepło ,że w nocy nie zamarzniemy ,a drugiej strony na tyle zimno ,że ciepłej wódeczki pić nie będziemy [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 14:43_________________________________________________ ....nie kupiłem snobistycznie za 10 k wszystkich oryginalnych rzeczy w ASO, żeby kolegom się pochwalić .....? żadko kogo stać na takie szaleństwa :gwizdanie: bynajmniej ja nie znam ,no może "pepoż" alias srb 38vx-jego czasem fantazja ponosi przy modzeniu więc nie stresuj się GRYFI ,tyle co on to my długo zarabiać nie będziemy
KFX Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Ja jestem za! Tylko gdzie w końcu...? ..u Gryfiego? ..na mieście? ..w Nałężu ognicho, jedzonko i popijawa?
Arturoo Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 no Nałęża nie brałem pod uwagę ale z drugiej strony czemu nie warunki idealne tak na picie jak zwracanie
KFX Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 dokładnie - można coś zjeść, napić się, pośmiać głośno, itp. poza tym do wracania miejsce optymalne dla większości (nie mówię już o zwracaniu - ale to też trzeba wziąć pod uwagę :gwizdanie: )
Arturoo Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 ja był bym gotów nawet się zgodzić ale jest jedno ale na taką imprezkę to by trza drewienek więcej niż zwykle (chyba ,że do POPO będziemy kursować )
H4mm3R Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 no ku*** kolejny siemian. jak byś trochę pomyślał albo poczytał to byś wiedział, że w c4 halogen był soczewką zaraz po soczewką mijania i jeździłem na obu bo nie było widać, że jadę na halogenach. Poza tym nie rozumiem stwierdzenia wieś tańczy i śpiewa bo świeca jak ori tylko sprysków w zderzaku nie mam a hid w soczewce świeci inaczej niż w lampie z lustrem. Więc wytłumacz mi czemu wieś- bo nie kupiłem snobistycznie za 10 k wszystkich oryginalnych rzeczy w ASO, żeby kolegom się pochwalić ile wydałem? weź mnie do siemiana nie porównuj niech Ci będzie że jesteś fajny, więc luzuj zwieracz ja w ASO kupuje tylko tanie rzeczy i się nie chwalę :gwizdanie:
GRYFI Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 jak u mnie to jeszcze z żona nie gadałem ale raczej małe szanse na impre w iększym gronie ale na miasto to bym chętnie wybył i możemy dużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą ekipę zmontować
Arturoo Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 KFX ja jestem za reszta ekipy pisać co o tym sądzicie :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 15:03_________________________________________________GRYFI u Ciebie odpada bo by Żonka musiała do koleżanki z dzieckiem iść bo w przeciwnym wypadku by nas w 3 minucie grzecznie pożegnała
siemian Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 ja w ASO kupuje tylko tanie rzeczy i się nie chwalę :gwizdanie: dla uściślenia wysyłasz kolegów parenaście kilometrów po graty za 3,40 żeby mieć 1gr rabatu :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 ja w ASO kupuje tylko tanie rzeczy i się nie chwalę :gwizdanie: dla uściślenia wysyłasz kolegów parenaście kilometrów po graty za 3,40 żeby mieć 1gr rabatu :polew: :polew: Mówisz o sobie tak jakby w BB nie było inter-welmu
Arturoo Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 Wojtek dzwonił i mnie uspakajał ,że w tym roku nie włożę więcej niż samochód jest wart :>
siemian Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 :polew: :polew: Gryfi coś dla Ciebie http://allegro.pl/fotele-komplet-audi-rs6-c5-recaro-skora-oryginal-i1848625761.html
siemian Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Wojtek dzwonił i mnie uspakajał ,że w tym roku nie włożę więcej niż samochód jest wart :> ufff... To pewnie się cieszysz... Przygotowałeś 17,40zł i siedzisz spokojnie w fotelu z kasą na naprawe... ... sorki 117,40... zapomniałem że zatankowałeś za stówe :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi