H4mm3R Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 By Ci się zawinął ten czarny condon :polew:
Arturoo Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 no ale fakt wyrwałeś jak wtedy na zlocie w BT jak ThemOn na Ciebie wpadł :polew: :polew: [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 20:11_________________________________________________ By Ci się zawinął ten czarny condon :polew: albo deko zmarszczył :polew:
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Podobno on lubi sobie marszczyć :polew: czoło
Steav Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Witam, dzięki za szybkiego spota głos oddany (pisze bo się wszyscy chwalą ) jadę do niemcowni, więc zmienię akcent to jak siemian idzie na to wesele :?: :>
siemian Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 By Ci się zawinął ten czarny condon :polew: hammer zboku jeden. Tobie wszystko się z jednym kojarzy... Przestan walić gruche przed tym red tubem bo już się Ciebie słuchać nie da... A czarnego condona to możesz sobie na głowe założyć i jezdzić po polu jako ruchomy strach na wróble... :decayed: Chociaż nawet bez tego condona mógłbyś jezdzić...
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 By Ci się zawinął ten czarny condon :polew: hammer zboku jeden. Tobie wszystko się z jednym kojarzy... Przestan walić gruche przed tym red tubem bo już się Ciebie słuchać nie ma... A czarnego condona to możesz sobie na głowe założyć i jezdzić po polu jako ruchomy strach na wróble... :decayed: Chociaż nawet bez tego condona mógłbyś jezdzić... Siemian wolę dać Tobie piątaka i żeby miesiąć ten Twój czarno-matowy strach na sikorki w polu stał
Arturoo Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 By Ci się zawinął ten czarny condon :polew: hammer zboku jeden. Tobie wszystko się z jednym kojarzy... Przestan walić gruche przed tym red tubem bo już się Ciebie słuchać nie ma... A czarnego condona to możesz sobie na głowe założyć i jezdzić po polu jako ruchomy strach na wróble... :decayed: Chociaż nawet bez tego condona mógłbyś jezdzić... :polew: :polew: :polew: już mnie brzuch boli ze śmiechu :polew: :polew: :polew: idę poogladać TRWAM by ochłonąć :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Dobrze że Ci Wojtek zrobił to zawieszenie, na szczęście skończył się lament o krzywych tarczach :decayed:
siemian Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Dobrze że Ci Wojtek zrobił to zawieszenie, na szczęście skończył się lament o krzywych tarczach :decayed: no wiesz ja też uważam że dobrze że Wojtek to zrobił bo słyszałem że pseudo-mechaników nie brakuje
Arturoo Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 By Ci się zawinął ten czarny condon :polew: hammer zboku jeden. Tobie wszystko się z jednym kojarzy... Przestan walić gruche przed tym red tubem bo już się Ciebie słuchać nie ma... A czarnego condona to możesz sobie na głowe założyć i jezdzić po polu jako ruchomy strach na wróble... :decayed: Chociaż nawet bez tego condona mógłbyś jezdzić... Siemian wolę dać Tobie piątaka i żeby miesiąć ten Twój czarno-matowy strach na sikorki w polu stał :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 20:37_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 20:38_________________________________________________ Dobrze że Ci Wojtek zrobił to zawieszenie, na szczęście skończył się lament o krzywych tarczach :decayed: no wiesz ja też uważam że dobrze że Wojtek to zrobił bo słyszałem że pseudo-mechaników nie brakuje życie
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Dobrze że Ci Wojtek zrobił to zawieszenie, na szczęście skończył się lament o krzywych tarczach :decayed: no wiesz ja też uważam że dobrze że Wojtek to zrobił bo słyszałem że pseudo-mechaników nie brakuje :good:
siemian Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Arturo ja słyszałem że Tobie to już nawet na widok miliona dolarów nie staje więc co się tak cieszysz
Arturoo Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 Dobrze że Ci Wojtek zrobił to zawieszenie, na szczęście skończył się lament o krzywych tarczach :decayed: teraz się rozkoszuje ciszą i delikatną nutą w wytłumionej furce
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 siemian jak tam webasto :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 Arturo ja słyszałem że Tobie to już nawet na widok miliona dolarów nie staje więc co się tak cieszysz a Tobie na widok kasy tak ,tak z powodu kasiorki ,tak po prostu :polew: :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Dobrze że Ci Wojtek zrobił to zawieszenie, na szczęście skończył się lament o krzywych tarczach :decayed: teraz się rozkoszuje ciszą i delikatną nutą w wytłumionej furce A co już nie wozi ze sobą swojego wibratora?
Arturoo Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 ponoć mu go tylko na chwilę pokazałeś i schowałeś w schowku :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi