#Przemo# Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Graty Siemian Tylko żeby dzieciaki nie były na 4 kółkach :polew:
Wihajster Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Widzę,że musze zadzwonić do Siemianowej aby poszła po rozum go głowy :gwizdanie:
addassko Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Panowie oficjalnie ogłaszam że wczoraj się zaręczyłem. Oczywiście jak przystało na sympatyka marki Audi- oświadczyny odbyły się w samochodzie... Co prawda miejsce to nie było pierwotnie planowane na zaręczyny ale tak wyszło Poznaliśmy się dzięki Audi to i zaręczyny mogły w nim być. :decayed: :)
POPO Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 SIEMIAN czy to po rozmowie koło "ROLA"
Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 po zakupach się oświadczył :?::?::?: :decayed: :decayed: :decayed:
siemian Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 SIEMIAN czy to po rozmowie koło "ROLA" a jaka była rozmowa koło ROLLA bo nie pamiętam...
proton2 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 No proszę, proszę. Chwilę nie zaglądałem i jakie zmiany. Gratulacje Siemian To teraz moja kolej Nie wiem czy popełnić ten błąd
Arturoo Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 Śmiało Sławek ,jak wszyscy to wszyscy :> .
siemian Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 :hi:[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 07:51_________________________________________________ Śmiało Sławek ,jak wszyscy to wszyscy :> . wiedziałem że jestem dla Ciebie wzystkim, całym światem... ale że aż tak... :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 :polew: siemian jak Wichajster nie zadzwonił jeszcze do Magdy to ja zadzwonię
#Przemo# Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 :hi:[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 09:04_________________________________________________ No proszę, proszę. Chwilę nie zaglądałem i jakie zmiany. Gratulacje Siemian To teraz moja kolej Nie wiem czy popełnić ten błąd nie daj się stary trzeba być twardym a nie mientkim :>
GRYFI Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 no no widzę, że tu się jakiś rozwód już szykuje :polew:
piter220v Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 o zesz kur.wa ! dzien dobry siemian sie zareczyl ale co na to siemianowa? zgodzila sie? bo to wazne i slawek tez w slady siemiana chce isc ? co sie tu dzieje panowie
#Przemo# Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 :hi: Arturoo - chłopaki już działają
Rekomendowane odpowiedzi