H4mm3R Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 11:28_________________________________________________ Tak a pro pos, to wszystko co ma mniej jak 6 cylindrów to KOSIARKA!!! i tak brzmi A pro pos kosiarek... ty mi tu nie wyskakuj z WRC tylko swoje cztery gary na diesla nagraj jak brzmią. KOSIARKA Ale H4mm3r jedno ci trzeba przyznać wytrwały jesteś 5 dni szukałeś filmiku żeby mi do.je.bać za ten tekst pełny szacun znaczy się pamiętliwy [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 14:41_________________________________________________ taaak 5 dni nie spał ale dał rady :polew: Ty się moim życiem prywatnym nie interesuj :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ty się moim życiem prywatnym nie interesuj :gwizdanie: łatwo się dowiedzieć co lubisz ,Robert w Twoim wątku pisze co lubisz :decayed: :decayed: :decayed:
H4mm3R Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ty się moim życiem prywatnym nie interesuj :gwizdanie: łatwo się dowiedzieć co lubisz ,Robert w Twoim wątku pisze co lubisz :decayed: :decayed: :decayed: Artur... ...a Ty lubisz po mechanikach jeździć :decayed:
#Przemo# Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Arturoo ty se nie fikaj bo jak ci H4mm3r za tydzień dowali to ci trampki zroluje :gwizdanie:
slodki79 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 11:28_________________________________________________ Tak a pro pos, to wszystko co ma mniej jak 6 cylindrów to KOSIARKA!!! i tak brzmi A pro pos kosiarek... ty mi tu nie wyskakuj z WRC tylko swoje cztery gary na diesla nagraj jak brzmią. KOSIARKA Ale H4mm3r jedno ci trzeba przyznać wytrwały jesteś 5 dni szukałeś filmiku żeby mi do.je.bać za ten tekst pełny szacun Kosiara to co mniejsze niż 6-ka ??? Może i tak ale akurat w 2.5 to szału nie robią także nie wiem kto tu może po trawie śmigać po przemalowaniu na zielono... :tongue4: Nie mogłem sie już powstrzymać :evil: :evil:
Wihajster Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 11:28_________________________________________________ Tak a pro pos, to wszystko co ma mniej jak 6 cylindrów to KOSIARKA!!! i tak brzmi A pro pos kosiarek... ty mi tu nie wyskakuj z WRC tylko swoje cztery gary na diesla nagraj jak brzmią. KOSIARKA Ale H4mm3r jedno ci trzeba przyznać wytrwały jesteś 5 dni szukałeś filmiku żeby mi do.je.bać za ten tekst pełny szacun Kosiara to co mniejsze niż 6-ka ??? Może i tak ale akurat w 2.5 to szału nie robią także nie wiem kto tu może po trawie śmigać po przemalowaniu na zielono... :tongue4: Nie mogłem sie już powstrzymać :evil: :evil: Słodki ty żyjesz w ogóle jeszcze
GRYFI Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 11:28_________________________________________________ Tak a pro pos, to wszystko co ma mniej jak 6 cylindrów to KOSIARKA!!! i tak brzmi A pro pos kosiarek... ty mi tu nie wyskakuj z WRC tylko swoje cztery gary na diesla nagraj jak brzmią. KOSIARKA Ale H4mm3r jedno ci trzeba przyznać wytrwały jesteś 5 dni szukałeś filmiku żeby mi do.je.bać za ten tekst pełny szacun Kosiara to co mniejsze niż 6-ka ??? Może i tak ale akurat w 2.5 to szału nie robią także nie wiem kto tu może po trawie śmigać po przemalowaniu na zielono... :tongue4: Nie mogłem sie już powstrzymać :evil: :evil: Słodki ty żyjesz w ogóle jeszcze nie, to ja z jego nicku pisałem :polew: :polew:
slodki79 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 11:28_________________________________________________ Tak a pro pos, to wszystko co ma mniej jak 6 cylindrów to KOSIARKA!!! i tak brzmi A pro pos kosiarek... ty mi tu nie wyskakuj z WRC tylko swoje cztery gary na diesla nagraj jak brzmią. KOSIARKA Ale H4mm3r jedno ci trzeba przyznać wytrwały jesteś 5 dni szukałeś filmiku żeby mi do.je.bać za ten tekst pełny szacun Kosiara to co mniejsze niż 6-ka ??? Może i tak ale akurat w 2.5 to szału nie robią także nie wiem kto tu może po trawie śmigać po przemalowaniu na zielono... :tongue4: Nie mogłem sie już powstrzymać :evil: :evil: Słodki ty żyjesz w ogóle jeszcze Żyju żyju :kox: Qurde blaszka nie ma jakoś czasu aby się wbić na spota na małe co nie co...
slodki79 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Planowałem też przyjechać 9-go jak planujecie,ale mam służbę i nie dam rady przyjechać. Nie ma mnie na spotach,ale za to nadrabiam ściąganiem "kotów" na forum :decayed:
Steav Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witojcie. A ja mam już łikend oby 9tego tak się udało
#Przemo# Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 tematy sie kleją że HEJ :> Jak Furka Arturoo?
Rekomendowane odpowiedzi