Baddy Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 graty Piter :oklaski: :oklaski: :dance: :thumbup: :drinks: :buhaha: :radocha: :oklaski: :yeee:
piter220v Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 dzieki wszystkim ... bede dzisiaj takze zobacze wasze paskudne zapite mordeczki i
MINIO Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 To ilu nas dzisiaj będzie? Wpisywac się kto przybedzie?
Wihajster Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 mnie nie będzie. Rozłożyło mnie.. leże i kwicze
Wihajster Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 :notworthy: wódka kupiona,transport jest a ja kurw...a
Arturoo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2011 ja będę , Wichu przyjeżdżaj nie rób scen ,że przez katarek na spota nie wpadniesz :>
Wihajster Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 ja będę , Wichu przyjeżdżaj nie rób scen ,że przez katarek na spota nie wpadniesz :> nie ma szans...ledwo zipie i wszystko mnie boli
Grisza79 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja na chwile obecną szukam transportu. Jak znajdę to na 100% będę !! A mam taką ochotę się napić, że ........... :gwizdanie:
KFX Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 siemian, nie ledzikuj mi tu! tak, dźwigne Cię
proton2 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Gratki Piter Ja nie wpadnę. Nie mogę patrzyć an wódkę ostatnio
#Przemo# Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 :hi: Dzieki Pany za imprę chociaż nie piłem to sie uśmiałem Reszta jeszcze siedzi i walą brake dancea :polew: :polew: P.S. Info dla wszystkich co nie byli Siemiana nie udało się zjarać na ognisku :( :( A blisko było taka szkoda zwiał w ostatniej chwili do domu[br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 23:46_________________________________________________MINIO nastepnym razem na pewno się uda
Rekomendowane odpowiedzi