Arturoo Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 coś tu gwarno ostatnimi czasy
Wihajster Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Siemian Ty żyjesz :gwizdanie: czasem jak mu kobita smycz popuści to napisze coś na forum
Arturoo Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 I to nie ma hi hi ha ha Przecież są dopiero zaręczeni :gwizdanie: Już wiem czemu siemian na szybko alu 19" ,opony i heble do nich kupował ....... teraz to jeszcze Magda przymknie na to oko :polew: :polew: :polew:
Wihajster Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 I to nie ma hi hi ha ha Przecież są dopiero zaręczeni :gwizdanie: Już wiem czemu siemian na szybko alu 19" ,opony i heble do nich kupował ....... zgadzam sie w 100 %
Arturoo Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 w Badum zapomną ,że w aucie da radę zmienić tarcze zanim zetrą się klocki i że można takie zmiany zrobić 5 razy w półroczu
MARiOLiNi Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Z więzienia uciekl więzień, który siedział tam przez 15 lat. Włamuje się do domu, szuka pieniędzy i broni, ale tylko znajduje młodą parę w łóżku. Rozkazuje facetowi wyjść z łóżka i przywiązuje go do krzesła. Podczas przywiązywania dziewczyny do łóżka, całuje ją w szyję, wstaje i idzie do łazienki. Kiedy tam siedzi, mąż mówi do żony: - Kochanie, ten facet to uciekinier z więzienia, spójrz na jego ubranie. Pewnie spędził mnóstwo czasu w pierdlu i nie widział kobiety przez lata. Widziałem, jak całował cię w szyję. Jeśli będzie chciał seksu, nie opieraj się, nie narzekaj, rób, co ci każe, po prostu spraw mu przyjemność. Ten facet musi być niebezpieczny, jeśli się zezłości, zabije nas. Bądź silna, kotku. Kocham cię. Na to jego żona: - Nie całował mnie w szyję, tylko szeptał mi do ucha. Powiedział, że jest gejem i że jesteś śliczny. Spytał, czy mamy jakąś wazelinę w łazience. Bądź silny, kochanie, ja też cię kocham.
Arturoo Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 :polew: Ło curva :polew: :polew:
siemian Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Mały chłopiec pyta księdza: - Czy za masturbację pójdę do piekła? - Tak, ale nie przestawaj, już prawie doszedłem.
#Przemo# Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 :hi: I co Siemian, doszedł??? :polew: :polew:
Baddy Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 http://kiep.pl/21288/jak-czesto-to-widzisz
Rekomendowane odpowiedzi