Steav Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 będzie grill to się coś ruszy albo zamilknie na 2tygodnie jak ostatnio byle do wiosny
#Przemo# Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 15:35_________________________________________________7 postów od mojego poprzedniego i to jeszcze na temat jaka tu nuda DRAMAT
Pretor Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Mam pytanie, czy w B6 AFV ośka było visco? Byłem dzisiaj oglądać auto i nie było tam visca tylko dwa elektryczne wentylatory .
H4mm3R Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Mam pytanie, czy w B6 AFV ośka było visco? Byłem dzisiaj oglądać auto i nie było tam visca tylko dwa elektryczne wentylatory . B6 to już nie tico
MINIO Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Mam pytanie, czy w B6 AFV ośka było visco? Byłem dzisiaj oglądać auto i nie było tam visca tylko dwa elektryczne wentylatory . B6 to już nie tico [/quote W tico przecież było visco
siemian Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Mam pytanie, czy w B6 AFV ośka było visco? Byłem dzisiaj oglądać auto i nie było tam visca tylko dwa elektryczne wentylatory . B6 to już nie tico [/quote W tico przecież było visco no właśnie
Wihajster Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Mam pytanie, czy w B6 AFV ośka było visco? Byłem dzisiaj oglądać auto i nie było tam visca tylko dwa elektryczne wentylatory . było visco i nie było zależy który miesiąc produkcji
MINIO Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Mam pytanie, czy w B6 AFV ośka było visco? Byłem dzisiaj oglądać auto i nie było tam visca tylko dwa elektryczne wentylatory . było visco i nie było zależy który miesiąc produkcji Miałem sierpień 98 i jeszcze było
Arturoo Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2012 Mam pytanie, czy w B6 AFV ośka było visco? Byłem dzisiaj oglądać auto i nie było tam visca tylko dwa elektryczne wentylatory . było visco i nie było zależy który miesiąc produkcji Miałem sierpień 98 i jeszcze było jesteście pewni ,że cały czas o tym samym samochodzie rozmawiacie :gwizdanie: :decayed: :decayed:
siemian Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Mam pytanie, czy w B6 AFV ośka było visco? Byłem dzisiaj oglądać auto i nie było tam visca tylko dwa elektryczne wentylatory . było visco i nie było zależy który miesiąc produkcji Miałem sierpień 98 i jeszcze było Mam pytanie, czy w B6 AFV ośka było visco? Byłem dzisiaj oglądać auto i nie było tam visca tylko dwa elektryczne wentylatory . było visco i nie było zależy który miesiąc produkcji Miałem sierpień 98 i jeszcze było jesteście pewni ,że cały czas o tym samym samochodzie rozmawiacie :gwizdanie: :decayed: :decayed: no własnie... :polew: :polew:
MINIO Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Tak musi byc visco bo w tico kiedys zpłaciłem 550 zł za wymiane rozrządu to napewno przedni pas był zciagany ,i z tyłu też Coś musiało tyle kosztowac nie mogłem być aż tak głupi
wojtekce Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 B6 AFV ośka było visco? nie było a silnik to chyba AVF
H4mm3R Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 B6/B7 masz sterowanie z komputera :hi:
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 10:51_________________________________________________ Tak musi byc visco bo w tico kiedys zpłaciłem 550 zł za wymiane rozrządu to napewno przedni pas był zciagany ,i z tyłu też Coś musiało tyle kosztowac nie mogłem być aż tak głupi Twoja Żona to potwierdzi :gwizdanie: bo moja bankowo względem mojej osoby :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:
MINIO Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 10:51_________________________________________________ Tak musi byc visco bo w tico kiedys zpłaciłem 550 zł za wymiane rozrządu to napewno przedni pas był zciagany ,i z tyłu też Coś musiało tyle kosztowac nie mogłem być aż tak głupi Twierdzi że mogłem. Twoja Żona to potwierdzi :gwizdanie: bo moja bankowo względem mojej osoby :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:
Steav Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 No to Wojtek ma już 2 auta Arturowe jakoś tak ładniej wygląda na podnośniku, niż na co dzień
Pretor Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 B6 AFV ośka było visco? nie było a silnik to chyba AVF Tak, chodziło o AVF, źle wklepałem i nie zwróciłem uwagi. Dzięki.
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 Wojtek i Maciek dzięki za dziś :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: przy najbliższej okazji tak se :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: ,że nie będziemy pamiętać z jakiej okazji się spotkaliśmy
Rekomendowane odpowiedzi