#Przemo# Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 jak się okazało to ja też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POPO Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 kto mi pomoże wyczyścić olej z baku:) Kto ma ochote to musi ze sobą wziąść: 1. Grube ciuchy bo garaż nie jest ogrzewany 2. Białe przescieradło ( żęby dobrze zebrać olej) 3. Troche ropy żebym mógł odpalić auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 ja w czwartek mam wolne przyjedziesz rano po mnie , Twoja żonka mnie potem odwiezie ,a my w międzyczasie wymyjemy bak i cosik ubiegam siemianku Twoje stwierdzenie nie jestem alkoholikiem ,a defacto Ty możesz też wpaść i wziąć ze sobą cytrynówkę może w końcu byś się jej napił [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 21:43_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ty możesz też wpaść i wziąć ze sobą cytrynówkę może w końcu byś się jej napił :decayed Ze zdjęć widać było,że to kupna cytrynówka więc żadna strata Proponuje samemu zrobić i wtedy doceniac smak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 myślisz ,że by zrobił taki trunek sam ,osobiście ,własnymi ręcoma znając jego zacięcie i ogromne pokłady cierpliwości to pewnie by to komuś zlecił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 wrócił or not wrócił, that is the pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 wrócił or not wrócił, that is the pytanie? co nie ma już -20 st.C tylko -12st.C i byś już wrzucił 19" i nowe hebelki co......... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 :hi: Odnośnie tej cytrynówki to jedna była robiona przez Andrzeja a szkoda jej było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POPO Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Impreza się skończyła czapki witają. To kiedy następna???? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 ja nie moge w każdy piątek pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 A tam godosz, ty już dawno wątroby nie masz to możesz ładować do oporu już nie ma się co zepsuć :polew: :polew: P.S. Siemiana nie zaprosimy to więcej flaszek się ostanie :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 no w końcu może by się jednak napił :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Luty 2012, 20:43_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi