Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 wyrazy współczucia Arturku. No ale alternator to już nie jest taki wielki koszt przynajmniej jedynie roboty trochę bo trzeba cały przód rozebrać. Zadzwoń do Erwina czy ma alternator ja od niego brałem w zeszłym roku bo mi padł, w całkiem porządnych pieniądzach. ale używkę to ja mam Przemo jak ja słyszę to nie jest wielki koszt to mi się nóż w kieszeni otwiera :gwizdanie: takich k.... niewielkich kosztów mam na dobrych 12k od zeszłych wakacji [br]Dopisany: 13 Luty 2012, 19:27_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 wyrazy współczucia Arturku. No ale alternator to już nie jest taki wielki koszt przynajmniej jedynie roboty trochę bo trzeba cały przód rozebrać. Zadzwoń do Erwina czy ma alternator ja od niego brałem w zeszłym roku bo mi padł, w całkiem porządnych pieniądzach. ale używkę to ja mam Przemo jak ja słyszę to nie jest wielki koszt to mi się nóż w kieszeni otwiera :gwizdanie: takich k.... niewielkich kosztów mam na dobrych 12k od zeszłych wakacji [br]Dopisany: 13 Luty 2012, 19:27_________________________________________________ Wiem Artur wyrazy współczucia i wielki szacun za wytrwałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 witam Hammer weź sobie do serca to co masz w podpisie teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Łostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 :hi: witam Hammer weź sobie do serca to co masz w podpisie teraz Już wiem kto mi kasował podpis :gwizdanie: To mów od razu że o kopie chodzi, ori też mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 :hi: witam Hammer weź sobie do serca to co masz w podpisie teraz Już wiem kto mi kasował podpis :gwizdanie: To mów od razu że o kopie chodzi, ori też mam i tu sie mylisz... nie ja.Tylko admini maja takie uprawnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 :hi: witam Hammer weź sobie do serca to co masz w podpisie teraz Już wiem kto mi kasował podpis :gwizdanie: To mów od razu że o kopie chodzi, ori też mam i tu sie mylisz... nie ja.Tylko admini maja takie uprawnienia Ale ktoś mnie musiał podpitolić, że dostałem takie ładne info :gwizdanie: dobra mniejsza z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 a za ile masz ori mapy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 a za ile masz ori mapy? komplet 1300zł brutto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Ale ktoś mnie musiał podpitolić jak to kto...Siemian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 of course do RNS-E[br]Dopisany: 14 Luty 2012, 11:56_________________________________________________ Ale ktoś mnie musiał podpitolić jak to kto...Siemian Ostatnio przez tel. mówił mi że to nie on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 of course do RNS-E[br]Dopisany: 14 Luty 2012, 11:56_________________________________________________ Ale ktoś mnie musiał podpitolić jak to kto...Siemian Ostatnio przez tel. mówił mi że to nie on kłamał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 a za ile masz ori mapy? komplet 1300zł brutto przywieź na spota, pooglądam sobie :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Ale ktoś mnie musiał podpitolić jak to kto...Siemian Eee nie wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 ja donosy pisze tylko na siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 A mnie kto podpieprzył z przy dużym awatarem w podpisie .... no kto ??? tylko nie piszcie ,że to był KFX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 a za ile masz ori mapy? komplet 1300zł brutto przywieź na spota, pooglądam sobie :polew: :polew: Na zamówienie mam [br]Dopisany: 14 Luty 2012, 12:23_________________________________________________Siemian dla Ciebie lepsza cena 1150zł http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=244690.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Motor coś ściemnie :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Luty 2012, 10:05_________________________________________________ Musisz w końcu zrozumieć że silnik 2.0Tfsi(czy jaki tam posiadasz) i tuning w postaci chińskiego czipa + magnetyzer to nie szczytowe osiągnięcie techniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi