#Przemo# Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 :hi:powrót do rzeczywistości po 5 dniach chlania jest fatalny nie polecam
Baddy Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Witam,Panowie nie chce ktoś kupić dużej działki w Bystrej pod domek? Ja ci mogę sprzedać działki w wapienicy Widzę wszyscy na kacu i śpią Jakie to masz działki?
Arturoo Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 :hi:grillujemy co dzisiaj o 18? ja odpadam
Idzi Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Byłem, wypaliłem fajke i pojechałem bo jakoś tak głupio samemu trochę nudno.
GRYFI Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Byłem, wypaliłem fajke i pojechałem bo jakoś tak głupio samemu trochę nudno. nie było nikogo?Ja niestety nie mogłem bo nie mam juz auta i siedzę w domu jak d*pa
GRYFI Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 jadę w nocy po auto Myślę, że znalazłem auto dla siebie. Furmanka fajna choć kilka rzeczy do poprawienia - no ale nowa nie jest. Nie zdradzę jaka póki nie będę jej właścicielem. Nadmienię tylko, że ma silnik V8 i wyprodukowano ją w 1993 r. nie no .... takiej jak moja była nie kupię choć była to jedna z opcji:whistling:
GRYFI Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 najlepszy ale ty takiego nie znasz :polew::polew:
H4mm3R Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 najlepszy ale ty takiego nie znasz :polew::polew: no ja tyle nie dolewam na 100km :grin: PS. Kup coś fajnego żebym się potem nie musiał wstydzić za Ciebie
GRYFI Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 najlepszy ale ty takiego nie znasz :polew::polew: no ja tyle nie dolewam na 100km :grin: PS. Kup coś fajnego żebym się potem nie musiał wstydzić za Ciebie postaram się ale nie zmienia to faktu, że mnie jest wstyd za Ciebie. Sprzedaj dymiarza ze skrzynią od skutera i kup coś fajnego
Arturoo Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Opublikowano 4 Maja 2012 Czyli bedzie biemdablju ---------- Post dopisany at 08:23 ---------- Poprzedni post napisany at 02:43 ----------
Rekomendowane odpowiedzi