tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 fight, fight, fight :polew: He he, on zazdrosny i dlatego się czepia :polew: Niby o co ? Przecież Ty nic fajnego nie masz :grin: Ja tam nie wiem, spytaj się Natalii
danielom Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Małe koła, małe hamulce, pewnie mały ch.. skoro taki madry tylko w gadce jesteś Wiec generalnie
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Widocznie małe jest piękne ---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:55 ---------- A Ty co, wszystko "duże" a i tak nie jedzie
Mario22 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Chłopcy kto w środe będzie bo grafik ustalam ...
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Chłopcy kto w środe będzie bo grafik ustalam ... Jak będzie ekipa to i na mnie możecie liczyć
Mario22 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Chłopcy kto w środe będzie bo grafik ustalam ... Jak będzie ekipa to i na mnie możecie liczyć To kiełobasy w dłoń i ogień... tylko... wtorek = Katowice środa = Bielsko czwartek = Żory piatek = Gliwice :whistling::whistling: I zaś w domu dym :polew::polew:
danielom Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Widocznie małe jest piękne ---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:55 ---------- A Ty co, wszystko "duże" a i tak nie jedzie No, chyba musze sprawdzić vacuum pompe przed softem bo cos mi sie to podejrzane wydaje. z logow troche pozno wstaje i podobno obniza dawke bo przeplywka zaniza, i hamulec jakis nie tego, mam na mysli modulacje, bo siła jest spora
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 No i już zaczynasz pisać normalnie, 0 napinki
GRYFI Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 :polew: no przez chwilę było groźnie zapraszamy zapraszamy w środę. ja będę swoim nowym wypasowozem co ja piszę
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 nie napinam sie To spox Gryfi a może chciałbyś moje 16" z nówkami oponami
Mario22 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 To kupujemy prowiant i wpadamy tylko gryfi zadbal o drewno... Chyba ze my kupimy ale wegiel drzewny hahaha
Arturoo Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 fight, fight, fight :polew: He he, on zazdrosny i dlatego się czepia :polew: Niby o co ? Przecież Ty nic fajnego nie masz :grin: Ja tam nie wiem, spytaj się Natalii :polew::polew: ja wpadnę w środę Gryfi ładne alu ale......... ja na nich nie jeździłem i dlatego takie tanie :decayed::decayed:
Mario22 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Artur jak ty bedziesz to i ja wpadam bankowo...
Arturoo Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 no i ..uj po kiełbasce ---------- Post dopisany at 16:53 ---------- Poprzedni post napisany at 16:53 ---------- :polew::polew: ---------- Post dopisany at 16:53 ---------- Poprzedni post napisany at 16:53 ---------- :polew::polew: ---------- Post dopisany at 16:56 ---------- Poprzedni post napisany at 16:53 ---------- spoko luz ...się będziemy widzieć ---------- Post dopisany at 16:56 ---------- Poprzedni post napisany at 16:56 ---------- spoko luz ...się będziemy widzieć
Rekomendowane odpowiedzi