GRYFI Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Się czepili - to nie jest forum Profesorów Języka Polskiego. Wihajster to jest dla takich jak ty (adminów)bodziec do stworzenia edytora z korektą ort, tak jak jest na innych forach.
Wihajster Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Się czepili - to nie jest forum Profesorów Języka Polskiego.Wihajster to jest dla takich jak ty (adminów)bodziec do stworzenia edytora z korektą ort, tak jak jest na innych forach. przecież przeglądarka automatycznie podkreśla błędy
GRYFI Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 no nie moja i pewnie ta u POPO też nie
Arturoo Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2012 no nie moja i pewnie ta u POPO też nie moja podkreśla......
Polko_V Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Się czepili - to nie jest forum Profesorów Języka Polskiego.Wihajster to jest dla takich jak ty (adminów)bodziec do stworzenia edytora z korektą ort, tak jak jest na innych forach. przecież przeglądarka automatycznie podkreśla błędy a może i dobrze, że ich przeglądarki nie mają tej opcji. Bo jakby im zaczęło podkreślać, to nie dość, że mieli by problem ze znalezieniem błędu:decayed: a co się wiąże z tym...nie popisali by se na forum:polew:---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 12:19 ---------- a tak wogóle
GRYFI Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Się czepili - to nie jest forum Profesorów Języka Polskiego.Wihajster to jest dla takich jak ty (adminów)bodziec do stworzenia edytora z korektą ort, tak jak jest na innych forach. przecież przeglądarka automatycznie podkreśla błędy a może i dobrze, że ich przeglądarki nie mają tej opcji. Bo jakby im zaczęło podkreślać, to nie dość, że mieli by problem ze znalezieniem błędu:decayed: a co się wiąże z tym...nie popisali by se na forum:polew:---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 12:19 ---------- a tak wogóle
Arturoo Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2012 spoko luzik grunt ,że da się ogarnąć to co chce przekazać autor
Polko_V Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 ja mam mozille...wiync jak pisza po ślunku, to mom yno some szerwone szlaczki:decayed:
GRYFI Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 to tak tu nie pisz bo Popo odczytam ale śląskiego ni ch..a
Wihajster Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 mozilla podkreśla ale IE już nie.a kto jeszcze w ogóle używa IE:naughty:
GRYFI Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 mozilla podkreśla ale IE już nie.a kto jeszcze w ogóle używa IE:naughty:ja
carpa84 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Mam taka nagłą sprawę otóż mój brat wybrał się w odwiedziny do Dąbrowy Górniczej passatem b5 i w nocy miał włamanie do auta. Auto nie zostało ukradzione tylko został rozwiercony zamek i uruchomił się alarm. I mam taką prośbę czy zna ktoś jakiegoś mechanika w okolicy który mógłby pomóc w uruchomieniu auta gdyż cały czas działa alarm i po ok 100 m odcina zapłon. Z góry dziękuję za pomoc.
#Przemo# Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Mam taka nagłą sprawę otóż mój brat wybrał się w odwiedziny do Dąbrowy Górniczej passatem b5 i w nocy miał włamanie do auta. Auto nie zostało ukradzione tylko został rozwiercony zamek i uruchomił się alarm. I mam taką prośbę czy zna ktoś jakiegoś mechanika w okolicy który mógłby pomóc w uruchomieniu auta gdyż cały czas działa alarm i po ok 100 m odcina zapłon. Z góry dziękuję za pomoc. W BB może i bym pomógł ale w Dąbrowie już lipa.
Arturoo Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Mam taka nagłą sprawę otóż mój brat wybrał się w odwiedziny do Dąbrowy Górniczej passatem b5 i w nocy miał włamanie do auta. Auto nie zostało ukradzione tylko został rozwiercony zamek i uruchomił się alarm. I mam taką prośbę czy zna ktoś jakiegoś mechanika w okolicy który mógłby pomóc w uruchomieniu auta gdyż cały czas działa alarm i po ok 100 m odcina zapłon. Z góry dziękuję za pomoc. Pisz na katowickich
Polko_V Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 jutro jazda próbna moim rowerkiem:kox:
#Przemo# Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 jutro jazda próbna moim rowerkiem:kox: O ile się będziesz trzymał z dala od Jaworza to udanej jazdy.
Rekomendowane odpowiedzi