#Przemo# Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 10:27 ---------- Poprzedni post napisany at 10:25 ---------- A takie ładne było Ale o silnik by się można było pokusić takie V12 by się zdało To siemian jak będziesz w rodzinnych stronach możesz przywieźć Jak narazie nikt z Twojej rodziny mnie tam nie zapraszał :-) A myślałem że stać cię na więce ---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ---------- Ostatnio kupiłem wydech Milltek ale brakuje mi rury łączącej nie wiecie gdzie mógł bym dostać taki kawałek rury (ok. 40cm) dostać w przyzwoitej cenie? W hydraulicznym??!
Arturoo Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Opublikowano 8 Lipca 2012 Ostatnio kupiłem wydech Milltek ale brakuje mi rury łączącej nie wiecie gdzie mógł bym dostać taki kawałek rury (ok. 40cm) dostać w przyzwoitej cenie? W hydraulicznym??! no brakowało tylko byś dopisał "w sklepie z częściami do kosiarek" Idzi podjedź do chłopa co robi tłumiki .....on ma takiego szajsu pełno ...pod kolor i odcień se dobierzesz ....oni zawsze mają materiału na zapas
Idzi Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ---------- Ostatnio kupiłem wydech Milltek ale brakuje mi rury łączącej nie wiecie gdzie mógł bym dostać taki kawałek rury (ok. 40cm) dostać w przyzwoitej cenie? W hydraulicznym??! Zastanawiałem się nad rurą od odkurzacza ale jak mówisz że najlepiej w hydraulicznym to może tak zrobię
Baddy Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 http://plcm.pl/obrazki/l/08ae304d169c73c137d9cdfa267130ed.jpg
Arturoo Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Opublikowano 8 Lipca 2012 Baddy laske se poszukaj ....będziesz w piątek ? Czy ja się muszę pytać o takie rzeczy ? Ehhh normalnie nie mam pytań.... Wojtek napijem sie coś w piątek ? Wihu ? Siemianowi toja polewam ....ustalone już było na początku....niech se chłopak też cosik golnie ,a nie tak jak ostatnio Bo kfx i Grifi to wiadomo ,że trzeźwi się w domu nie będą pokazywali nie wspominając Minio
siemian Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ---------- Ostatnio kupiłem wydech Milltek ale brakuje mi rury łączącej nie wiecie gdzie mógł bym dostać taki kawałek rury (ok. 40cm) dostać w przyzwoitej cenie? W hydraulicznym??! Zastanawiałem się nad rurą od odkurzacza ale jak mówisz że najlepiej w hydraulicznym to może tak zrobię jeśli chodzi o stosowanie hydrauliki w aucie... ekhm... przepraszam rurek hydraulicznych to Hammer ma w tym duże doświadczenie... ...chodzą słuchy że te rurki, kolanka pod maską to ma nowe z ASO w ori pudełkach :decayed:
H4mm3R Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ---------- Ostatnio kupiłem wydech Milltek ale brakuje mi rury łączącej nie wiecie gdzie mógł bym dostać taki kawałek rury (ok. 40cm) dostać w przyzwoitej cenie? W hydraulicznym??! Zastanawiałem się nad rurą od odkurzacza ale jak mówisz że najlepiej w hydraulicznym to może tak zrobię jeśli chodzi o stosowanie hydrauliki w aucie... ekhm... przepraszam rurek hydraulicznych to Hammer ma w tym duże doświadczenie... ...chodzą słuchy że te rurki, kolanka pod maską to ma nowe z ASO w ori pudełkach :decayed: Szkoda że te Twoje vcdsy co ciągniesz z chin po 80zl szt. nie są w oryginalnych pudełkach...
siemian Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ---------- Ostatnio kupiłem wydech Milltek ale brakuje mi rury łączącej nie wiecie gdzie mógł bym dostać taki kawałek rury (ok. 40cm) dostać w przyzwoitej cenie? W hydraulicznym??! Zastanawiałem się nad rurą od odkurzacza ale jak mówisz że najlepiej w hydraulicznym to może tak zrobię jeśli chodzi o stosowanie hydrauliki w aucie... ekhm... przepraszam rurek hydraulicznych to Hammer ma w tym duże doświadczenie... ...chodzą słuchy że te rurki, kolanka pod maską to ma nowe z ASO w ori pudełkach :decayed: Szkoda że te Twoje vcdsy co ciągniesz z chin po 80zl szt. nie są w oryginalnych pudełkach... oj czepiasz sie... przeciez płynie to jednym kontenerem z Twoimi gratami ostatnio chinole mi proponowały ori pudełka bo mówili że jeden taki bierze czesci w ori pudełkach i bardzo sobie to chwali
H4mm3R Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ---------- Ostatnio kupiłem wydech Milltek ale brakuje mi rury łączącej nie wiecie gdzie mógł bym dostać taki kawałek rury (ok. 40cm) dostać w przyzwoitej cenie? W hydraulicznym??! Zastanawiałem się nad rurą od odkurzacza ale jak mówisz że najlepiej w hydraulicznym to może tak zrobię jeśli chodzi o stosowanie hydrauliki w aucie... ekhm... przepraszam rurek hydraulicznych to Hammer ma w tym duże doświadczenie... ...chodzą słuchy że te rurki, kolanka pod maską to ma nowe z ASO w ori pudełkach :decayed: Szkoda że te Twoje vcdsy co ciągniesz z chin po 80zl szt. nie są w oryginalnych pudełkach... oj czepiasz sie... przeciez płynie to jednym kontenerem z Twoimi gratami ostatnio chinole mi proponowały ori pudełka bo mówili że jeden taki bierze czesci w ori pudełkach i bardzo sobie to chwali I co zgodziłeś się? Mi mają teraz wysłać pudełka na płyty to się troszkę cena zmieni
Arturoo Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Opublikowano 9 Lipca 2012 Lubię Was czytać Nawet niska baryłka ropy w stanach ,czy wysoki frank nie robią na mnie takiego wrażenia ---------- Post dopisany at 06:20 ---------- Poprzedni post napisany at 01:02 ----------
siemian Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ---------- Ostatnio kupiłem wydech Milltek ale brakuje mi rury łączącej nie wiecie gdzie mógł bym dostać taki kawałek rury (ok. 40cm) dostać w przyzwoitej cenie? W hydraulicznym??! Zastanawiałem się nad rurą od odkurzacza ale jak mówisz że najlepiej w hydraulicznym to może tak zrobię jeśli chodzi o stosowanie hydrauliki w aucie... ekhm... przepraszam rurek hydraulicznych to Hammer ma w tym duże doświadczenie... ...chodzą słuchy że te rurki, kolanka pod maską to ma nowe z ASO w ori pudełkach :decayed: Szkoda że te Twoje vcdsy co ciągniesz z chin po 80zl szt. nie są w oryginalnych pudełkach... oj czepiasz sie... przeciez płynie to jednym kontenerem z Twoimi gratami ostatnio chinole mi proponowały ori pudełka bo mówili że jeden taki bierze czesci w ori pudełkach i bardzo sobie to chwali I co zgodziłeś się? Mi mają teraz wysłać pudełka na płyty to się troszkę cena zmieni ooo no to super. W pudełeczkach będzie miodzio tylko przez zakupem sprawdze autentyczność legalności pudełeczka :decayed::decayed:
H4mm3R Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ---------- Ostatnio kupiłem wydech Milltek ale brakuje mi rury łączącej nie wiecie gdzie mógł bym dostać taki kawałek rury (ok. 40cm) dostać w przyzwoitej cenie? W hydraulicznym??! Zastanawiałem się nad rurą od odkurzacza ale jak mówisz że najlepiej w hydraulicznym to może tak zrobię jeśli chodzi o stosowanie hydrauliki w aucie... ekhm... przepraszam rurek hydraulicznych to Hammer ma w tym duże doświadczenie... ...chodzą słuchy że te rurki, kolanka pod maską to ma nowe z ASO w ori pudełkach :decayed: Szkoda że te Twoje vcdsy co ciągniesz z chin po 80zl szt. nie są w oryginalnych pudełkach... oj czepiasz sie... przeciez płynie to jednym kontenerem z Twoimi gratami ostatnio chinole mi proponowały ori pudełka bo mówili że jeden taki bierze czesci w ori pudełkach i bardzo sobie to chwali I co zgodziłeś się? Mi mają teraz wysłać pudełka na płyty to się troszkę cena zmieni ooo no to super. W pudełeczkach będzie miodzio tylko przez zakupem sprawdze autentyczność legalności pudełeczka :decayed::decayed: Tobie już nic nie sprzedam bo wymyślasz jak mały Kaziu. ---------- Post dopisany at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany at 09:32 ---------- :hi:
Rekomendowane odpowiedzi