GRYFI Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!kto jeszcze się pisze na imprezkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????
Arturoo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 Gryfi zayebiście piżdżący kolor wyszedł heh a to Siemian tak bardzo lubi jeść ?? on się tym delektuje jak każdy z nas może tylko trochę częściej i więcej mając na talerzu a coś mi się zdaje ,że dziś na zolyty pojedzie .......coś trza kalorii czasem przepalić
#Przemo# Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Gliwice też wpadają to trzeba się przygotować
tomaszstn Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Gliwice też wpadają to trzeba się przygotować Jedna pałka to za mało
GRYFI Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 :baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball: - a tyle?
tomaszstn Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Marcin a Ty nie bądź taki do przodu bo wpadnę tam swoim furaczem i Was tam pozamiatam
GRYFI Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Marcin a Ty nie bądź taki do przodu bo wpadnę tam swoim furaczem i Was tam pozamiatam corsina dostała turbo, nitro, kompresor i wałek od Świątka?
tomaszstn Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 he he a jak, przekroczyłem już dwójkę z przodu więc nie masz żadnych szans
GRYFI Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 2 z przodu i za nią 9 = 29 sek. do 100 kmh
tomaszstn Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Powiem Ci w tajemnicy że już nawet 4 z przodu przekroczyłem, ale nie chcę Ci wstydu robić ---------- Post dopisany at 16:14 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ---------- I mówię tu o qniach a nie przyspieszeniu ---------- Post dopisany at 16:39 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ---------- Nie potrzebuje ktoś smartfona? Jeszcze nie przedłużyłem umowy ale na dniach chcę to załatwić i mogę wziąć z playa, oczywiście bez sima. Nie mam określonego jeszcze modelu, można się dogadać. Zainteresowanych proszę o PW
GRYFI Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 I mówię tu o qniach a nie przyspieszeniu nie no 40 KM to jest wyczyn szacun
tomaszstn Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 I mówię tu o qniach a nie przyspieszeniu nie no 40 KM to jest wyczyn Liczy się pierwsza cyfra Ty masz 1 a ja 4, matematyka jest matematyką, nikogo nie oszukasz, odpowiedz sobie sam co jest większe
Arturoo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 2 z przodu i za nią 9 = 29 sek. do 100 kmh Prawie jak u mnie
tomaszstn Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ale zapomniał przecinka wstawić pomiędzy 2 a 9 :polew:
Arturoo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 I mówię tu o qniach a nie przyspieszeniu nie no 40 KM to jest wyczyn Liczy się pierwsza cyfra Ty masz 1 a ja 4, matematyka jest matematyką, nikogo nie oszukasz, odpowiedz sobie sam co jest większe Tomek ochłoń to tak nie jest do końca
Rekomendowane odpowiedzi