Arturoo Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2012 Kto by nie chciał pisz kartke do świetego Marek ma nicka siemian nie święty
Marcin6 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Rysiek z Klanu wraca do gry - YouTube
Polko_V Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Kto by nie chciał pisz kartke do świetego tiaa...yhymm...ja pisałem, ale chyba coś takiego musiało być, bo nie dotarłTo już wiem
#Przemo# Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Kto by nie chciał pisz kartke do świetego tiaa...yhymm...ja pisałem, ale chyba coś takiego musiało być, bo nie dotarłTo już wiem no na Siemiana nie wyglądał chociaż brzuch tych samych gabarytów ale kto wie może dorabia... bo żelki się skończyły :polew::polew::polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2012 Uprzedzę pytania....nie jade w srode ....nie dam rady niestety....
Wihajster Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 czy dzis będą jakieś tłumy na spociku??
Rekomendowane odpowiedzi