kupczak90 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 ma ktoś jakieś zniżki w ASO w BB ???
tomaszstn Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Siemka Artur, kiedyś coś zagadywałeś, dalej jesteś zainteresowany? http://a4-klub.pl/sprzedam-22/netebooki-samsung-n102sp-nowe-hp-tanio-257772/
#Przemo# Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 ma ktoś jakieś zniżki w ASO w BB ??? nie polecam chyba że chcesz kupić części serwis jest chyba najgorszy w kraju pojedź do Tychów do Magro lub Katowic do Noma 2
Arturoo Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2013 Siemka Artur, kiedyś coś zagadywałeś, dalej jesteś zainteresowany? http://a4-klub.pl/sprzedam-22/netebooki-samsung-n102sp-nowe-hp-tanio-257772/ ni ma kasy......za pół roku jak się otrząsnę .....jak
kupczak90 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 ma ktoś jakieś zniżki w ASO w BB ??? nie polecam chyba że chcesz kupić części serwis jest chyba najgorszy w kraju pojedź do Tychów do Magro lub Katowic do Noma 2 Chodzi mi o zakup części, prawdopodobnie cewka na 3 cyl. się kończy i wypadałoby zmienić od razu wszystkie 4 a cena 191,00 zł/szt.
Arturoo Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2013 pół roku... zobaczymy :decayed: wiedziałem ,że zainterweniujesz nie.................... nie .............................nie............................................ nic więcej nie zakładamy do tego starego hebla ---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- ma ktoś jakieś zniżki w ASO w BB ??? nie polecam chyba że chcesz kupić części serwis jest chyba najgorszy w kraju pojedź do Tychów do Magro lub Katowic do Noma 2 Chodzi mi o zakup części, prawdopodobnie cewka na 3 cyl. się kończy i wypadałoby zmienić od razu wszystkie 4 a cena 191,00 zł/szt. wyślij mi numer części.....zobaczymy za ile pójdzie do sprzedania
kupczak90 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 ma ktoś jakieś zniżki w ASO w BB ??? nie polecam chyba że chcesz kupić części serwis jest chyba najgorszy w kraju pojedź do Tychów do Magro lub Katowic do Noma 2 Chodzi mi o zakup części, prawdopodobnie cewka na 3 cyl. się kończy i wypadałoby zmienić od razu wszystkie 4 a cena 191,00 zł/szt. wyślij mi numer części.....zobaczymy za ile pójdzie do sprzedania PW
Rekomendowane odpowiedzi