Steav Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 1. Przemo 2. Arturoo na 38% 3. KFX 4. Dadok34b na 60% 5. Marcin6 6. Stiv (jak dojadę do pl to będę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 1. Przemo 2. Arturoo na 38% 3. KFX 4. Dadok34b na 60% 5. Marcin6 6. Stiv (jak dojadę do pl to będę ) 7. Danielom + Natalka tyle że ok 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 no to już się robi tłum jak na standardy BB ---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- P.S. Dzięki za mini spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Dzieki rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 KTO JESZCZE CHĘTNY NA OGNISKO W PIĄTEK?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 1. Przemo 2. Arturoo na 38% 3. KFX 4. Dadok34b na 60% 5. Marcin6 6. Stiv (jak dojadę do pl to będę ) 7. Danielom + Natalka tyle że ok 20 8. MINIO - na chwilę wpadne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Grzesiek ,a czemu nie pojedziesz w piątek na grila ? Przeciez w sobote do pracy idziesz ...ja też idę i jakoś nie robie z tego mecyji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Grzesiek ,a czemu nie pojedziesz w piątek na grila ? Przeciez w sobote do pracy idziesz ...ja też idę i jakoś nie robie z tego mecyji bo jeszcze w niedzielę muszę iść...pieniążki trzeba zarabiać na nowy mod co mi pod wiatą leży:whistling:...ale co raz bardziej się zastanawiam, aby chociaż na 2-3h nie wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 1. Przemo 2. Arturoo na 38% 3. KFX 4. Dadok34b na 60% 5. Marcin6 6. Stiv (jak dojadę do pl to będę ) 7. Danielom + Natalka tyle że ok 20 8. MINIO - na chwilę wpadne. Ty lepiej tak nie mów że na chwilę bo po ostatnim na chwilę miałeś szlaban na spoty przez całe lato ---------- Post dopisany at 18:44 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ---------- A ślady na masce golfa do dzisiaj przetrwały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 1. Przemo 2. Arturoo na 38% 3. KFX 4. Dadok34b na 60% 5. Marcin6 6. Stiv (jak dojadę do pl to będę ) 7. Danielom + Natalka tyle że ok 20 8. MINIO - na chwilę wpadne. Ty lepiej tak nie mów że na chwilę bo po ostatnim na chwilę miałeś szlaban na spoty przez całe lato ---------- Post dopisany at 18:44 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ---------- A ślady na masce golfa do dzisiaj przetrwały Dlatego tyko na chwile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 1. Przemo2. Arturoo na 38% 3. KFX 4. Dadok34b na 60% 5. Marcin6 6. Stiv (jak dojadę do pl to będę ) 7. Danielom + Natalka tyle że ok 20 8. MINIO - na chwilę wpadne. Ty lepiej tak nie mów że na chwilę bo po ostatnim na chwilę miałeś szlaban na spoty przez całe lato ---------- Post dopisany at 18:44 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ---------- A ślady na masce golfa do dzisiaj przetrwały Dlatego tyko na chwile. zorganizuj coś...ja upadlał sie też nie będę nie wiadomo jak bardzo ....w sobotę na 11 do roboty idę ....więc muszę być monter ---------- Post dopisany at 08:25 ---------- Poprzedni post napisany at 08:14 ---------- 1. Przemo2. Arturoo na 38% 3. KFX 4. Dadok34b na 60% 5. Marcin6 6. Stiv (jak dojadę do pl to będę ) 7. Danielom + Natalka tyle że ok 20 Grzesiek ,a czemu nie pojedziesz w piątek na grila ? Przeciez w sobote do pracy idziesz ...ja też idę i jakoś nie robie z tego mecyji bo jeszcze w niedzielę muszę iść...pieniążki trzeba zarabiać na nowy mod co mi pod wiatą leży:whistling:...ale co raz bardziej się zastanawiam, aby chociaż na 2-3h nie wpaść także ten tego.....z kimś będę musiał pogadać ....może przez sjz przejedzie i mnie zgarnie....i nie gonił bym białego golfa .....zobaczymy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ---------- Post dopisany at 08:38 ---------- Poprzedni post napisany at 08:38 ---------- Od której ten festyn jutro się zaczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Ja jutro zabiorę drzewo ale mam dość świeże także jakby któś jeszcze miał cóś na rozpałkę to zabierać ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Siemian ma f.uj białych podsufitek .....a zawsze mówił ,że dla niego to wartosc opałowa Festyn jakoś koło 19 ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 1. Przemo2. Arturoo na 38% 3. KFX 4. Dadok34b na 60% 5. Marcin6 6. Stiv (jak dojadę do pl to będę ) 7. Danielom + Natalka tyle że ok 20 8. MINIO - na chwilę wpadne. Ty lepiej tak nie mów że na chwilę bo po ostatnim na chwilę miałeś szlaban na spoty przez całe lato ---------- Post dopisany at 18:44 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ---------- A ślady na masce golfa do dzisiaj przetrwały Dlatego tyko na chwile. zorganizuj coś...ja upadlał sie też nie będę nie wiadomo jak bardzo ....w sobotę na 11 do roboty idę ....więc muszę być monter ---------- Post dopisany at 08:25 ---------- Poprzedni post napisany at 08:14 ---------- 1. Przemo2. Arturoo na 38% 3. KFX 4. Dadok34b na 60% 5. Marcin6 6. Stiv (jak dojadę do pl to będę ) 7. Danielom + Natalka tyle że ok 20 Grzesiek ,a czemu nie pojedziesz w piątek na grila ? Przeciez w sobote do pracy idziesz ...ja też idę i jakoś nie robie z tego mecyji bo jeszcze w niedzielę muszę iść...pieniążki trzeba zarabiać na nowy mod co mi pod wiatą leży:whistling:...ale co raz bardziej się zastanawiam, aby chociaż na 2-3h nie wpaść także ten tego.....z kimś będę musiał pogadać ....może przez sjz przejedzie i mnie zgarnie....i nie gonił bym białego golfa .....zobaczymy .... Pomysl jest bo ja jade po moja do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 to mnie również możecie zgarnąć po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 jutro chyba też wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi