proton2 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No problemo, się zrobi trochę fotek. Gorzej, bo moja niunia będzie prawdopodobnie nadal na zimówkach coś sie ostatnio opuszczasz...ja juz od poniedziałku letnie koła i do tego dzis przez myjnie przejechałem No niestety, kółka na zamówienie, więc trochę potrwa aż dojadą. Aż się boję co to będzie i czy to w ogóle będzie pasować siemka BB zbieram ekipe żeby Was odwiedzić ( na piątkowym naszym zlociku ustalimy w jaką środę wpadniemy ) może uda nam się wspólnie coś wiekszego zorganizować - no i fajnie jakby oczywiście pogoda była jak wczoraj czy dziś - dam znać jak będziemy znali dzień i ilość autek Super, że w końcu zdecydowaliście się nas odwiedzić. Czekamy na wieści
miron78 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No problemo, się zrobi trochę fotek. Gorzej, bo moja niunia będzie prawdopodobnie nadal na zimówkach coś sie ostatnio opuszczasz...ja juz od poniedziałku letnie koła i do tego dzis przez myjnie przejechałem No niestety, kółka na zamówienie, więc trochę potrwa aż dojadą. Aż się boję co to będzie i czy to w ogóle będzie pasować siemka BB zbieram ekipe żeby Was odwiedzić ( na piątkowym naszym zlociku ustalimy w jaką środę wpadniemy ) może uda nam się wspólnie coś wiekszego zorganizować - no i fajnie jakby oczywiście pogoda była jak wczoraj czy dziś - dam znać jak będziemy znali dzień i ilość autek Super, że w końcu zdecydowaliście się nas odwiedzić. Czekamy na wieści wiesz - na początku nie było chętnych, ale jak napisałem że będzie B6 na alu 14 to odrazu ludzie chęci do wyjazdu nabrali
Wihajster Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 wiesz - na początku nie było chętnych, ale jak napisałem że będzie B6 na alu 14 to odrazu ludzie chęci do wyjazdu nabrali buhahahhaha
DAWIDBORI Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 hehe proton zalujesz ze wspomniales o tych oponach co:P
proton2 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nawet nie Zacząłem szukać ładnych 14" żeby wszyscy byli zadowoleni
DAWIDBORI Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 to powodzenia daj pare przykładów to ci pomozemy w wyborze
boniu Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Panowie nie robcie fotek w ta srode bo nie nie bedzie... Ale 16 bede teraz nie mam autka,u lakiernika,bez turba w regeneracji(korpus wirniki i inne rzeczy nowe czyli nowe turbo ) i rozebrany silnik uszczelniacze
slodki79 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Kurde "bonio" ale pakujesz troche kasiorki do swojej niuńki,chyba już jej nie sprzedasz?
DAWIDBORI Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 nop b6 bylo by za to pewnie lub rs
proton2 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ale pogoda ! Aż mi się nie chce w pracy siedzieć
Wihajster Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ale pogoda ! Aż mi się nie chce w pracy siedzieć to jedz do domu
Baza Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Jest niesamowicie. Przed chwilą się jeszcze bujnąłem motocyklem od kolegi i jest już naprawdę mistrzowsko. W słońcu termometr pokazuje u mnie 42stopnie a w cieniu jest 22 więc powiedział bym że to nie wiosna tylko lato już w pełni :>I to cieszy po tylu miesiącach posuchy.
proton2 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ale pogoda ! Aż mi się nie chce w pracy siedzieć to jedz do domu Hehe, dowcipniś :>
boniu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 slodki bede sprzedawal ... nie bylo by b6 jeszcze!!! ja ja kupilem za 12 tyskow moze wlozylem kolo 3
wojtekce Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 slodki bede sprzedawal ... nie bylo by b6 jeszcze!!! ja ja kupilem za 12 tyskow moze wlozylem kolo 3 trzech EURO chyba
xandmar Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 slodki bede sprzedawal ... nie bylo by b6 jeszcze!!! ja ja kupilem za 12 tyskow moze wlozylem kolo 3 trzech EURO chyba 3 centów :gwizdanie: Wojtek musimy się umówić na zawiecho
wojtekce Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 slodki bede sprzedawal ... nie bylo by b6 jeszcze!!! ja ja kupilem za 12 tyskow moze wlozylem kolo 3 trzech EURO chyba 3 centów :gwizdanie: Wojtek musimy się umówić na zawiecho spoko damy rade
miron78 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 jesteśmy po zlociku w SG i ustalone zostało, że wpadniemy na odwiedzinki 08.04.2009 ( najbliższa środa ) mam nadzieje pogoda będzie słoneczna i fajnego zlocika sobie wspólnie zrobimy Wyślijcie mi proszę na PW nr tel. do kogoś z Was kto napewno będzie - wiecie, tak żeby mieć kontakt ze sobą Ps. mam nadzieje że troszke autek z Waszej strony się uzbiera
Rekomendowane odpowiedzi