tomaszstn Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Dzisiaj spotkałem Artura w mieście... Podobno Kasia dowiedziała się ile kasy wkłada w auto i wyrzuciła go z domu... Przyłapałem go jak wychodził ze swojego nowego Camperahttp://www.monna.pl/22.5/033%20(kopiowanie).jpg mówił że nawet fajnie się mieszka... ma fajny punkt widokowy: http://www.monna.pl/22.5/039%20(kopiowanie).jpg ale jak zobaczył że mu robie zdjęcia to próbował we mnie maską rzucić... http://www.monna.pl/22.5/040%20(kopiowanie).jpg :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 podobno tak ma w środku: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Czekaj Marku, jak on tu wpadnie :polew::polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Czekaj Marku, jak on tu wpadnie :polew::polew::polew::polew: nie wpadnie bo jeszcze nie kupił routera do swojego nowego mieszkanka :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 jakieś 312 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Marecki masz wdupane..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 :polew::polew: Marek ma poczucie humoru , powinieneś zostać bajkopisarzem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 my tu hi hi ha ha....,a Marecki się nie chwali ,że oficjalnie jego A4'ka poszła do Mikołowa do Madzi ,a on kupił sobie ................................. .............................. ...............................małego ,srebrnego zapierdalacza.... przywieźliśmy dziś z Mizerowa .......... pobrojone trochu autko .....design autka został przez poprzedniego właściciela zmieniony delikatnie ale ze smaczkiem jak to Maro ujął ....... z tych emocji to tylko mam fotę z trasy.... jutro postaram się cosik więcej popstrykać a oto jego nowy nabytek ... wątek ma być jutro wieczorem gotowy z tego co dziś siemian mówił.......... :polew::polew::polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Dzisiaj spotkałem Artura w mieście... Podobno Kasia dowiedziała się ile kasy wkłada w auto i wyrzuciła go z domu... Przyłapałem go jak wychodził ze swojego nowego Camperahttp://www.monna.pl/22.5/033%20(kopiowanie).jpg mówił że nawet fajnie się mieszka... ma fajny punkt widokowy: http://www.monna.pl/22.5/039%20(kopiowanie).jpg ale jak zobaczył że mu robie zdjęcia to próbował we mnie maską rzucić... http://www.monna.pl/22.5/040%20(kopiowanie).jpg :decayed: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Artur ale zawsze lepsze to niż karton :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 :hi: Artur widze że nie możesz przestać myśleć o tej astrze którą wczoraj spotkaliśmy na drodze... Arturowi tak się podobała że kazał mi zajechać droge gościowi i próbował go przekonać że odda mu mieszkanie za to auto, pokazywał fotki salonu, odremontowanej łazienki itd... ...koleś jednak stwierdził że ma już taki karton po telewizorze, drugiego nie potrzebuje i odjechał Mina Artura BEZCENNA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Te .....la'parówa Ty sie nie rozpędzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 :hi: Artur widze że nie możesz przestać myśleć o tej astrze którą wczoraj spotkaliśmy na drodze... Arturowi tak się podobała że kazał mi zajechać droge gościowi i próbował go przekonać że odda mu mieszkanie za to auto, pokazywał fotki salonu, odremontowanej łazienki itd......koleś jednak stwierdził że ma już taki karton po telewizorze, drugiego nie potrzebuje i odjechał Mina Artura BEZCENNA Szacun :polew::polew::polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 :grin: nie mam pytań......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 pozytywni :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 jak ku...wa dzieci , jak dzieci :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi