#Przemo# Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Artur się wstydzi że go nakryli... Trzeba Sirred'owi przekazać żeby u siebie fotele oblukał bo jak się Artur porobił w gacie u Siemiana to nie wyobrażam sobie co zostawił po przejażdżce RSem
Arturoo Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2013 przy okazji słyszałem że zamontowałeś nową pompe wody. Postarałeś się żeby pasowała do reszty pod maską http://obrazki.elektroda.pl/7077834800_1311250842.jpg :polew::polew::polew::polew::polew::polew: a to łajza Słyszałem że Arturoo czekał z miesiąc na pokrowce ale to dlatego że haft długo trwał bo napis "użytkownik" jest dłuższy Artur podobno zamówił limitowaną edycje z podpisem "Durna Parówa" na swoim fotelu powiedziałeś ,że jednak tego mojego padła nie chcesz i odpuściłem zrobienie Ci foteli na zamówienie foto ze starych recarosów czyli jakoś sprzed roku... To musiało być jak jechaliśmy po VP do Żychlina... Dałem mu na chwile poprowadzić i jak widać nie ogarnia jeszcze takiej mocy.A nic się nie przyznał że taka rzecz mu się przytrafiła... Ale widać że Kasia musi go ładnie ćwiczyć w sprzątaniu bo jak się obudziłem to nic nie było widać yebaniec tak sobie to wymyślił chyba karczek mu nie siadł pierdoło saska takiego karczku to Tyś jeszcze nie jadł foto ze starych recarosów czyli jakoś sprzed roku... To musiało być jak jechaliśmy po VP do Żychlina... Dałem mu na chwile poprowadzić i jak widać nie ogarnia jeszcze takiej mocy...... Panocku ......zebyś se nie myślał....,że mi to cycki urywało jak jechałem......turla się to i tyle..:grin: ...lepszą frajdę miałem jak zajebałem w pachołek na Orlenie niż przejeżdzając 400 km tym parchem :grin: ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ---------- Artur się wstydzi że go nakryli... Trzeba Sirred'owi przekazać żeby u siebie fotele oblukał bo jak się Artur porobił w gacie u Siemiana to nie wyobrażam sobie co zostawił po przejażdżce RSem fest cycu ....fest......:polew::polew::polew::polew:
H4mm3R Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 ...lepszą frajdę miałem jak zajebałem w pachołek na Orlenie niż przejeżdzając 400 km tym parchem :grin: To już wiemy skąd ten przypalony fotel ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ---------- foto ze starych recarosów czyli jakoś sprzed roku... To musiało być jak jechaliśmy po VP do Żychlina... Dałem mu na chwile poprowadzić i jak widać nie ogarnia jeszcze takiej mocy.A nic się nie przyznał że taka rzecz mu się przytrafiła... Ale widać że Kasia musi go ładnie ćwiczyć w sprzątaniu bo jak się obudziłem to nic nie było widać yebaniec tak sobie to wymyślił chyba karczek mu nie siadł pierdoło saska takiego karczku to Tyś jeszcze nie jadł Od rana nic nie jadłeś to się dziwisz że fafika z łańcuchem byś wdupił
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2013 spoko....nawet jak bym go bardzo nie lubił to i tak by mu takiego psikusa nie zrobił a i po prostu wiedziałem ,że wcześniej ,czy później trafią do Andrzeja :decayed: ---------- Post dopisany 25-06-2013 at 05:12 ---------- Poprzedni post napisany 24-06-2013 at 21:08 ----------
jabluszko Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 witam panowie dzieje sie cos kiedys u nas jakis spot lub cos
#Przemo# Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 musisz obserwować wątek bo tutaj spoty raz na kwartał
Rekomendowane odpowiedzi