Marcin6 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Gdzie te czasy jak kfx o tej porze do ogniska ziemniaki wsypywał ??? Hehe... ostatnio spotkałem, jak się okazało również kiedyś obecnego tutaj, Pitera... to własnie mówił że kiedyś te spoty tu ostro działały A teraz już nikt nie ma czasu
Arturoo Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Wszyscy zarobieni, czasu na nic nie mają
GRYFI Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 życie Pany życie Ja też ostatnio codziennie do domu około 22 wracam
rrrudy25 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Cze:hi: Ostatnio przejazdem wstąpiłem pod drewnianą "chatkę" a tam co.... echo Nikt już tam nie przyjeżdza?
Dadok34b Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 to jak tam echo to zapraszam na grubo na Cieszyn dobra impreza coś tam aut będzie , więc wpadać proszę was mam nadzieję że ktoś z nas prócz mnie wpadnie ! ps. Arturo weź mi naklejkę jak byś jechał :decayed::decayed:
Arturoo Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Cze:hi:Ostatnio przejazdem wstąpiłem pod drewnianą "chatkę" a tam co.... echo Nikt już tam nie przyjeżdza? lipa ostatnio.....może to wakacje..,a mże stara gwardia się starzeje i odpuszcza ...., a młodzież nie wpada wogóle
Marcin6 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 No, wahacze wymienione... Znowu tłumi nierówności jak nófffka :decayed:
siemian Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 My spadamy do Chorwacji. Wracamy za jakiś czas. 3majcie sie
Rekomendowane odpowiedzi