siemian Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 OGNISKO ROZKRĘCA imperator-organizator-predator . jedyny w swoim rodzaju . niepowtarzalny . . z ziemi Jastrzębskiej . . . tylko dla Was... . . . we własnej osobie . . . jesteście gotowi . . . . . powitajcie go ciepło . . . . . . . DJ LaParówaaa* *dla znajomych Arturoo
Polko_V Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 :polew::polew:czysty ściul:polew::polew: siemian Tyś się mamie udał:polew:
wojtekce Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 OGNISKO ROZKRĘCAimperator-organizator-predator . jedyny w swoim rodzaju . niepowtarzalny . . z ziemi Jastrzębskiej . . . tylko dla Was... . . . we własnej osobie . . . jesteście gotowi . . . . . powitajcie go ciepło . . . . . . . DJ LaParówaaa* *dla znajomych Arturoo :decayed:
H4mm3R Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 OGNISKO ROZKRĘCAimperator-organizator-predator . jedyny w swoim rodzaju . niepowtarzalny . . z ziemi Jastrzębskiej . . . tylko dla Was... . . . we własnej osobie . . . jesteście gotowi . . . . . powitajcie go ciepło . . . . . . . DJ LaParówaaa* http://digart.img.digart.pl/data/img/vol6/18/76/miniaturki400/2407425.jpg *dla znajomych Arturoo salceson jak Ty coś wymyślisz
siemian Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Hammerek Ty tam pilnuj lepiej interesu wożenia Pary Młodej. Miron ma podobno lepsze wyniki finansowe bo szybciej do rzucanych grosików dobiega
H4mm3R Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Hammerek Ty tam pilnuj lepiej interesu wożenia Pary Młodej. Miron ma podobno lepsze wyniki finansowe bo szybciej do rzucanych grosików dobiega Bardziej doświadczony, poza tym z Knurowa a Ty tam lepiej manetki dobrze wysyłaj, bo znowu jakiemuś z Cieszyna za free wyślesz
godzic Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Bry wszystkim ja 2 powinienem być, z swoim nowym Pezkiem
Marcin6 Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Widzę, że Artur rozsyła przekonywujące 'eSy'
Wihajster Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Widzę, że Artur rozsyła przekonywujące 'eSy' zaraz dostanie warna za spam
godzic Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 napisał mi że siemian robi lody, i podobno ciągnie tak że prześcieradło w dupe wchodzi ( w sumie nie wiem skąd ma takie informacje) - więc pomyślałem czemu nie
siemian Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 godzic i jego senne fantazje... już nie raz mi o nich opowiadał...
slodki79 Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 powitac Jak tylko bede mial wolne popoludnie to na pewno wpadne 2 października ja też Też się piszę na taki układ ---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:28 ---------- powitac Jak tylko bede mial wolne popoludnie to na pewno wpadne 2 października ja też Też się piszę na taki układ Tylko tak teraz myśle że coś w robocie wspominali o wyjeździe do K-wa ....
Arturoo Opublikowano 24 Września 2013 Autor Opublikowano 24 Września 2013 napisał mi że siemian robi lody, i podobno ciągnie tak że prześcieradło w dupe wchodzi ( w sumie nie wiem skąd ma takie informacje) - więc pomyślałem czemu nie godzic...z Twojego przekazu ....wynika ,że masz jakieś dziwne ciagoty.....na spocie stoisz daleko ode mnie.... A Ty sielony podziękuj ....a nie grzmisz ...bo można to było po cichu zorganizować i byś się dowiedział po...
Steav Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Jak będzie lista to mnie wpiszcie bo oczywiście będę
Rekomendowane odpowiedzi