Wihajster Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Artoroo dzieki za spotkanko i szkoda ,ze tak krótko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 na spota byście wpadli ....czapki można se darować....kilka stron tego rozkręcasz sie widze Ale myślę że dobrze prawi Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 dziękówa również ........... ..pipki ,które nie przyjechały,...............trudno........................żart nie był żartem............................. może kiedyś będzie można dłużej się pogościć ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Szkoda że mam tak daleko do Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Szkoda że mam tak daleko do Was jak daleko??Gliwice to nie koniec świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Szkoda że mam tak daleko do Was jak daleko??Gliwice to nie koniec świata A zrobili już ten most? Dłużej bym se A1 pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Szkoda że mam tak daleko do Was jak daleko??Gliwice to nie koniec świata A zrobili już ten most? Dłużej bym se A1 pojechał Po co ? Lepiej w Żorach zjechać i gonić 81 do Skoczowa ,a potem na S1 kierunek B-B ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Mi chodziło o Jastrzębie a to w Skoczowie byłeś u zielonego w domu, to nie był fake? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 No nie........odzew był spory jak pisałem ,że On organizuje grila .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Kuźwa 71km w jedną stronę, toż to pół Polski ---------- Post dopisany at 11:42 ---------- Poprzedni post napisany at 11:41 ---------- ale na takiego grilla to wpadłbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Tylko mam problem z łobuzem, w sobotę musiałem się nim zająć i przeważnie rzadko teraz się zdarza że mam wolne z Agą aby móc gdzieś pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 No mi akurat podpasił weekend jak nigdy bez zamieniania ....miejsca przy stole było.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 A ja ostatnio cały czas pod górkę ale jeszcze z rok i mały ze mną będzie jeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dzis jest idealna pogoda.Może by tak part. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dzis jest idealna pogoda.Może by tak part. 2 A ja znowu sam z szogunem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dzis jest idealna pogoda.Może by tak part. 2 ....pogadam z Kachą .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi