Wihajster Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Artoroo dzieki za spotkanko i szkoda ,ze tak krótko
tomaszstn Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 na spota byście wpadli ....czapki można se darować....kilka stron tego rozkręcasz sie widze Ale myślę że dobrze prawi Dobry
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 dziękówa również ........... ..pipki ,które nie przyjechały,...............trudno........................żart nie był żartem............................. może kiedyś będzie można dłużej się pogościć .......
Wihajster Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Szkoda że mam tak daleko do Was jak daleko??Gliwice to nie koniec świata
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Szkoda że mam tak daleko do Was jak daleko??Gliwice to nie koniec świata A zrobili już ten most? Dłużej bym se A1 pojechał
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Szkoda że mam tak daleko do Was jak daleko??Gliwice to nie koniec świata A zrobili już ten most? Dłużej bym se A1 pojechał Po co ? Lepiej w Żorach zjechać i gonić 81 do Skoczowa ,a potem na S1 kierunek B-B .....
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Mi chodziło o Jastrzębie a to w Skoczowie byłeś u zielonego w domu, to nie był fake?
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 No nie........odzew był spory jak pisałem ,że On organizuje grila ....
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Kuźwa 71km w jedną stronę, toż to pół Polski ---------- Post dopisany at 11:42 ---------- Poprzedni post napisany at 11:41 ---------- ale na takiego grilla to wpadłbym
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Tylko mam problem z łobuzem, w sobotę musiałem się nim zająć i przeważnie rzadko teraz się zdarza że mam wolne z Agą aby móc gdzieś pojechać
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 No mi akurat podpasił weekend jak nigdy bez zamieniania ....miejsca przy stole było....
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 A ja ostatnio cały czas pod górkę ale jeszcze z rok i mały ze mną będzie jeździł
Wihajster Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dzis jest idealna pogoda.Może by tak part. 2
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dzis jest idealna pogoda.Może by tak part. 2 A ja znowu sam z szogunem
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dzis jest idealna pogoda.Może by tak part. 2 ....pogadam z Kachą ....
Rekomendowane odpowiedzi