Marcin6 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dobra a co do mycia, jeśli mam do dyspozycji dwa wiadra + gąbkę? Szampony z tego ValetPRO są też dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dobra a co do mycia, jeśli mam do dyspozycji dwa wiadra + gąbkę? Szampony z tego ValetPRO są też dobre? Seperator brudu masz? Szampony... Chemical Guys Mr. Pink 473ml - ShowCarShine - Detailing Shop SURF CITY GARAGE Pacific Blue Wash & Wax 946ml - ShowCarShine - Detailing Shop DURAGLOSS CAR WASH CONCENTRATE 901 473ML - ShowCarShine - Detailing Shop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dobra a co do mycia, jeśli mam do dyspozycji dwa wiadra + gąbkę? Szampony z tego ValetPRO są też dobre? Seperator brudu masz? Szampony... Chemical Guys Mr. Pink 473ml - ShowCarShine - Detailing Shop SURF CITY GARAGE Pacific Blue Wash & Wax 946ml - ShowCarShine - Detailing Shop DURAGLOSS CAR WASH CONCENTRATE 901 473ML - ShowCarShine - Detailing Shop Separatora nie mam... Widzę, że mnie wciągasz w pro mycie Ok, dokupię ten grit guard i może jakiś szampon, bo w domu mam jakiś chłam z marketu:grin::facepalm: ---------- Post dopisany at 10:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ---------- Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Masz pytania to pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Póki co mam mocno ograniczony budżet więc nie poszaleję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 ---------- Post dopisany 18-06-2014 at 07:32 ---------- Poprzedni post napisany 17-06-2014 at 15:52 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 o której dzis ten spot?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 jak zwykle o 18 ...wszystko masz nowy kolego w pierwszym poście ---------- Post dopisany at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- ja niestety nie będę mógł być w dniu dzisiejszym mimo takiej frekwencji jaka się zapowiada ...do 21 w pracy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 jak zwykle o 18 ...wszystko masz nowy kolego w pierwszym poście ---------- Post dopisany at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- ja niestety nie będę mógł być w dniu dzisiejszym mimo takiej frekwencji jaka się zapowiada ...do 21 w pracy jestem To oby chociaz Przemo był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 jak zwykle o 18 ...wszystko masz nowy kolego w pierwszym poście ---------- Post dopisany at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- ja niestety nie będę mógł być w dniu dzisiejszym mimo takiej frekwencji jaka się zapowiada ...do 21 w pracy jestem To oby chociaz Przemo był Przemo dzisiaj się resetuje i wraca we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 jak zwykle o 18 ...wszystko masz nowy kolego w pierwszym poście ---------- Post dopisany at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- ja niestety nie będę mógł być w dniu dzisiejszym mimo takiej frekwencji jaka się zapowiada ...do 21 w pracy jestem To oby chociaz Przemo był Przemo dzisiaj się resetuje i wraca we wtorek będziesz zahibernowany ?? ... jest szansa ,że na dłużej....???? .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Przemo 100 Lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Najlepszego Przemo wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Pany jak się ma sprawa z tylną szybą. Chodzi mi o to czy może być zasłonięta przez bagaż?? Teoretycznie tak bo mogą być full ciemne szyby, busy w ogóle nie mają szyb itd. ale kiedyś słyszałem, że np za brak wewnętrznego lusterka można nie przejść przeglądu:co: Trochę się przejmuję bo mam zamiar jechać przez CZ/A/IT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi