jakubekk Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 panowie ogarnia ktoś w okolicy temat RNSa? Dzisiaj założyłem i mam kilka pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Co nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubekk Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 wszystko działa ale np. 1) mam ori bose i wydaje mi się, że radio nie dostaje sygnały z pinu bose 2) kupiłem leda z pl menu, wcisnałem mape 2014 i pl menu znikneło da sie je jakoś przywrócić? 3) na fisie wyswietla navi ale jak otworze drzwi to juz nie wyswietla. jak to przywrócic? 4) ogólnie chciałbym żeby ktoś kto ogaarnia temat zerknął czy wszystko dobrze podłączyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 wszystko działa ale np. 1) mam ori bose i wydaje mi się, że radio nie dostaje sygnały z pinu bose 2) kupiłem leda z pl menu, wcisnałem mape 2014 i pl menu znikneło da sie je jakoś przywrócić? 3) na fisie wyswietla navi ale jak otworze drzwi to juz nie wyswietla. jak to przywrócic? 4) ogólnie chciałbym żeby ktoś kto ogaarnia temat zerknął czy wszystko dobrze podłączyłem Zadzwoń do Siemiana 602111811 on ci to ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Wesołych Świąt !!! było więcej stron nawalić podczas mojej nieobecności.... jak się powtórzy .......to...............zamkne w p...u i tyle będzie Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wesołych Ho, ho, kogo to przywiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) skończyło się babci s....e Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Kajś był, w Hurgadzie 3 miesiące? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 się pracowało...teraz czas na zapierdal...e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IroN_87 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Sent from my Lumia 820 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Wesołych itd Kiedy decathlon?? Dziś pierwsze boczki można było zaliczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 się pracowało...teraz czas na zapierdal...e do zobaczenia na Wielkanoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 hej się pracowało...teraz czas na zapierdal...e do zobaczenia na Wielkanoc teraz tak szybko się mnie nie pozbędziecie Wesołych itd Kiedy decathlon?? Dziś pierwsze boczki można było zaliczać na ręcznym to nie latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 U mnie atak zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Majstry Wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 U mnie atak zimy Foty wklej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IroN_87 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi