Steav Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Że kto?? Jeden z najlepszych chyba w całej Polsce speców od VAGów Taaaa, dzwoniłem.... termin na sierpień
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Opublikowano 2 Lutego 2015 Że kto?? Jeden z najlepszych chyba w całej Polsce speców od VAGów Taaaa, dzwoniłem.... termin na sierpień bierz.....załatw zastępczą brykę i czekaj cierpliwie... wszędzie są kolejki tylko na nfz się narzeka...a terminy nawet do fryzjera są
Wihajster Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Taaaa, dzwoniłem.... termin na sierpień :polew: mówiłem
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Opublikowano 2 Lutego 2015 Taaaa, dzwoniłem.... termin na sierpień :polew: mówiłem Ty nasz mędrcu nad mędrcami
IroN_87 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Że kto?? Jeden z najlepszych chyba w całej Polsce speców od VAGów Taaaa, dzwoniłem.... termin na sierpień bierz.....załatw zastępczą brykę i czekaj cierpliwie... wszędzie są kolejki tylko na nfz się narzeka...a terminy nawet do fryzjera są Ty się może też od razu zapisz jak tylko uruchomisz padlinę
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Opublikowano 2 Lutego 2015 teee....na razie mam gwarancję do końca lutego ...także bez stresu
Steav Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 To fajnie, że w całym powiecie, aż 1 mechanik wart polecenia
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 Arturo nie widze cie na liscie jedziesz więc co się dziwisz
Wihajster Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Arturo nie widze cie na liscie jedziesz więc co się dziwisz ilu chetnych z bielska i okolic??
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 najpierw rozesłałem info Steav Ty... dziwisz się ,że frekwencja taka
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 to może usunę info ......uj wie jeszcze do złości pokłóci by się ze swoją i by się zapisał ....wiesz jaki on jest
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 Kurna....nie jest dobrze.....wczoraj Przemo zaczął przebąkiwać ,że może też pojedzie do BT..... wysłane z lte
Wihajster Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Kurna....nie jest dobrze.....wczoraj Przemo zaczął przebąkiwać ,że może też pojedzie do BT..... rozumiem,że bierzecie dwójke??
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Chyba Tobie przypadnie wprowadzenie nowego w tajniki zlotu ogólnopolskiego ...także zameldowany z Tobą będzie .....może to i dobrze...pogodzita się w końcu...może znajdziecie wspólne tematy...pasje ?? wysłane z lte Edytowane 4 Lutego 2015 przez Arturoo
Rekomendowane odpowiedzi