Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Że kto?? Jeden z najlepszych chyba w całej Polsce speców od VAGów Taaaa, dzwoniłem.... termin na sierpień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Że kto?? Jeden z najlepszych chyba w całej Polsce speców od VAGów Taaaa, dzwoniłem.... termin na sierpień bierz.....załatw zastępczą brykę i czekaj cierpliwie... wszędzie są kolejki tylko na nfz się narzeka...a terminy nawet do fryzjera są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Taaaa, dzwoniłem.... termin na sierpień :polew: mówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Taaaa, dzwoniłem.... termin na sierpień :polew: mówiłem Ty nasz mędrcu nad mędrcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IroN_87 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Że kto?? Jeden z najlepszych chyba w całej Polsce speców od VAGów Taaaa, dzwoniłem.... termin na sierpień bierz.....załatw zastępczą brykę i czekaj cierpliwie... wszędzie są kolejki tylko na nfz się narzeka...a terminy nawet do fryzjera są Ty się może też od razu zapisz jak tylko uruchomisz padlinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 teee....na razie mam gwarancję do końca lutego ...także bez stresu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 To fajnie, że w całym powiecie, aż 1 mechanik wart polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Arturo nie widze cie na liscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Arturo nie widze cie na liscie jedziesz więc co się dziwisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Arturo nie widze cie na liscie jedziesz więc co się dziwisz ilu chetnych z bielska i okolic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 najpierw rozesłałem info Steav Ty... dziwisz się ,że frekwencja taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 najwazniejsze,że Przemo nie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 to może usunę info ......uj wie jeszcze do złości pokłóci by się ze swoją i by się zapisał ....wiesz jaki on jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Kurna....nie jest dobrze.....wczoraj Przemo zaczął przebąkiwać ,że może też pojedzie do BT..... wysłane z lte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Kurna....nie jest dobrze.....wczoraj Przemo zaczął przebąkiwać ,że może też pojedzie do BT..... rozumiem,że bierzecie dwójke?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Chyba Tobie przypadnie wprowadzenie nowego w tajniki zlotu ogólnopolskiego ...także zameldowany z Tobą będzie .....może to i dobrze...pogodzita się w końcu...może znajdziecie wspólne tematy...pasje ?? wysłane z lte Edytowane 4 Lutego 2015 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi