Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Opublikowano 14 Lutego 2015 a jak to ma się z montażem w B5 oprócz ramki coś trzeba rzeźbić z kablami przy zmianie z symphony z tego co pamiętam to któreś radio jak nie było w aucie can to co 2 h się wyłączało czy dobrze myślę kwestia dobrego kodowania potrzebna dodatkowa kabelkologia ,antena gps ,przejściówki do radia i kilka piw na pracę 1,5-2h max
SWARSZCZYK Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 a jak to ma się z montażem w B5 oprócz ramki coś trzeba rzeźbić z kablami przy zmianie z symphony z tego co pamiętam to któreś radio jak nie było w aucie can to co 2 h się wyłączało czy dobrze myślę kwestia dobrego kodowania potrzebna dodatkowa kabelkologia ,antena gps ,przejściówki do radia i kilka piw na pracę rozumiem ze jesteś takie coś ogarnąć przy B5 z Bose ? ile byś cenił taką robotę jak byś mi na przykład w niedalekiej przyszłości takie coś zrobił komplet z przejściówkami i przeróbką ?
H4mm3R Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 http://olx.pl/oferta/nawigacja-radio-audi-navigation-plus-CID5-ID7Xt8D.html#0482fbb62a chyba dobra cena i blisko aaa to chyba jakas podjebka jest Jak sprawny to brać
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Opublikowano 14 Lutego 2015 tez przechodziłem z symfonii ...dokładałem dodatkowo blutka i mikrofon i na razie działa...kodowania robił siemian...ale można to teraz skopiować z mojego radia....chyba pytanie czy to jest z c5'tki ? bo to kluczowy problem !!!!!!!
Marcin6 Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 a jak to ma się z montażem w B5 oprócz ramki coś trzeba rzeźbić z kablami przy zmianie z symphony z tego co pamiętam to któreś radio jak nie było w aucie can to co 2 h się wyłączało czy dobrze myślę Aha... wciągło Jak sprawny to brać A to CD/SD jest normalne? pytanie czy to jest z c5'tki ?bo to kluczowy problem !!!!!!! Właśnie...: "Sprzęt jest oryginalny wymontowany z samochodu Audi A4."
SWARSZCZYK Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Marcin Wciągało i to bardzo dawno Arturoo możesz napisać dlaczego lipa?
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Opublikowano 14 Lutego 2015 bo format ramki z c5 najbardziej podchodzi do b5 ....reszta czyli a4 i a8 nie podchodzi
SWARSZCZYK Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 A pozatym wszystko jest to samo ? znaczy kodowanie i cała elektronika ? ramkę można zrobić na nowo jak ma sie cierpliwość do tego A jeszcze jak juz jesteśmy przy temacie RNS E jak z telefonem znajomy ma B 7 jest moduł tel w nim w podłokietniku uchwyt na tel. za chiny nie mogę się połączyć żadnym telefonem na tel wychodzi brak połączenia Bluetooth?
Arturoo Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) A pozatym wszystko jest to samo ? znaczy kodowanie i cała elektronika ? ramkę można zrobić na nowo jak ma sie cierpliwość do tego A jeszcze jak juz jesteśmy przy temacie RNS E jak z telefonem znajomy ma B 7 jest moduł tel w nim w podłokietniku uchwyt na tel. za chiny nie mogę się połączyć żadnym telefonem na tel wychodzi brak połączenia Bluetooth? tak, te radia różnią się tylko frontem kurna pierwsze słyszę by zestaw z łokcia działał po BT on jest na kablu zapięty do radia przez jakiś modół na pewno... ori blutek powinien być w b7 pod nogami kierowcy.. z kolei "w b5 montowany był" za schowkiem z tego pamiętam jak montowałem u siebie Edytowane 15 Lutego 2015 przez Arturoo
IroN_87 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Ten RNS-E to jest wersja USA więc nie wiem czy u nas jest tak samo sprawny jak EU?
Arturoo Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Opublikowano 16 Lutego 2015 Ten RNS-E to jest wersja USA więc nie wiem czy u nas jest tak samo sprawny jak EU?A co by miało być innego ?? Wihajster najlepszego stary ,zielony pryku :drunk:
Wihajster Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 A co by miało być innego ?? Bo tam jest menu po amerykansku a w europie po angielsku Wihajster najlepszego stary ,zielony pryku dzieki
IroN_87 Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Jak wiem jak rns-e ale inne radia z usa zle odbierają nasze fale radiowe Sent from my Lumia 820 using Tapatalk
bodowp Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) coś ostatnio mocno kasują fury... http://www.nasygnale.bielsko.biala.pl/aktualnosci/28984/czolowe-zderzenie-sprawca-zbiegl-foto Edytowane 16 Lutego 2015 przez bodowp
H4mm3R Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 ori blutek powinien być w b7 pod nogami kierowcy.. z kolei "w b5 montowany był" za schowkiem [emoji14]olew: z tego pamiętam jak montowałem u siebie Też masz pojęcie... Komfort masz pod nogami kierowcy, ori blutek jest pod nogami pasażera, a dokładany jest przeważnie montowany za schowkiem. Ten RNS-E to jest wersja USA więc nie wiem czy u nas jest tak samo sprawny jak EU?Zmieniasz soft i działa normalnie.
Arturoo Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Opublikowano 16 Lutego 2015 wiedziałem ,że w nogach ale w czyich to nie pamiętałem
Rekomendowane odpowiedzi