wojtekce Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 No proton nie widze nigdzie mapki wklej jeszcze raz ja mozliwe ze tez wpadne z coreczka ,ale nie obiecuje ale sie postaram ... rano napewno bede w BB poczytaj poprzednią stronę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Poprzednia strona pierwszy post z góry MAPKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 no tak to jest jak ktos nie przeglada na bierzaco tylko co mc :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 ciekawa jaka pogoda na jutro sie szykuje Może bym wpadł na chwile z córką bo nie mam komu jej zostawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Wihajster to masz ten sam problem co ja ... Przepraszam Panów ale czytam posty tylko nie zauwazylem tego za co z gory przepraszam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 len jestem ale bede !!! .. tylko wezcie grila tym razem bo moja go uprowadzila gdzies i nie wiem gdzie sie znajduje :/ .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Hmmm, czyli grillujemy jednak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 mam grilla jednorazowego wezme ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Wihajster to masz ten sam problem co ja ... Przepraszam Panów ale czytam posty tylko nie zauwazylem tego za co z gory przepraszam ... wybaczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 No tyle tego natłukliśmy, że długo trzeba czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 To jutro Panowie grillujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian25 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Wiitam, Ja raczej bede chyba że coś wyskoczy np. moja urodzi :gwizdanie: Wojtek jeszcze raz dzięki za fachową robotę fura śmiga jak głupia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Wiitam, Ja raczej bede chyba że coś wyskoczy np. moja urodzi :gwizdanie: Wojtek jeszcze raz dzięki za fachową robotę fura śmiga jak głupia nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 OK no to grillujemy Wezmę trochę kiełbasek, nich ktoś weźmie pieczywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 ja nie bede dlugo siedzial bo bede z malenstwem :0 wpadne sie pokazac ze zyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Hej Ja jutro będę :> No chyba żeby coś nagłego wypadło np meteor spadl mi na dom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Lepiej nie 'kracz' bo nigdy nic nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 A co ze spotem jesli bedzie np padac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 sarni stok chyba pozostaje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Pod daszkiem się zmieścimy spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi