Madas Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 cześć chłopaki U Was też tak daje deszcz .... bo u nas dzień w dzień od tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 I jestem zmuszony załozyc nowe ramki bo własnie psa przejechałem i sie kompletnie rozleciała.Siemian jak masz jeszcze to wezme 1 komplet [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 16:47_________________________________________________ cześć chłopaki U Was też tak daje deszcz .... bo u nas dzień w dzień od tygodnia własnie zaczęło padac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 to jak jeździsz że psa rozjechałeś ..... albo jak ten pies chodzi -ł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 kurcze Panowie nie dam rady dzisiaj podjechać na spocika... Wihajster rameczke dla Ciebie będe miał to nstępnym razem Ci dam. ok? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 jak ktoś nie wie jak jechać czekać o 17.50 na shelu podjade tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 ... Wihajster rameczke dla Ciebie będe miał to nstępnym razem Ci dam. ok? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 ok wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 moge z boniem się spotkać w cz-dz na mcdonaldzie i pojedziemy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Panowie dzieki za spocika ... mam nadzieje ze nowy wizerunek podobal?? tylko jeszcze czekam na ranty do felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 ekipa rośnie w siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Wojtek ale byśmy przyje**** w te kozy :evil:, później jakiś pies mi wyleciał, ale go otrąbiłem szczeknoł i poleciał gdzieś, pozdrówka dla ekipki miły spocik jak zawsze :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 No Panowie jak zwykle spocik udany nawet cosik dziś jakieś kobitki były tylko szkoda, że nie klubowiczki Wojtek, Kamil gdzie rozjechalibyście te kozy?? W sumie jedna i drugą zwierzynę do bagażnika wrzucić i na następny spocik mięcho na grilla by już było..hehe :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 No to ja już w domku też. Miło było jak zwykle. Chociaż na trochę zepsuli spota. Może jakby te laski jakieś ładniejsze były, ale szkoda gadać, żal mi było tych gości. No ale może ja mam jakiś wyszukany gust Kilka fot, które mi się udało pstryknąć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 nie nikt nie zakosił w koze ale dużo nie brakowało kiełbaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 na tylu chłopa tylko tyle kiszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 na tylu chłopa tylko tyle kiszek Niom I jeszcze zostało. Jacyś wszyscy najedzeni byli czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 oszczędni może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 oszczędni może bo mnie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 oszczędni może bo mnie nie było poważnie nie pojechałeś na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 oszczędni może bo mnie nie było poważnie nie pojechałeś na spota no niestety czasem tak wychodzi,że nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi