slodki79 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 czyli dwie ramki 70 zeta chyba ze razem z zderzakami [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 17:02_________________________________________________ Mowicie moze o ramkach na rejestracje? tak...potrąciłem psa i odpadła A co na to pies? nie wiem spierdolił :polew:
proton2 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Ale cisza w aucie. Teraz to można jeździć Dzięki Wojtek
siemian Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 a co Wojtek wyjął tą biedną duszyczke z bagażnika... :gwizdanie:
siemian Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 powitał. Mam już swoje autko :notworthy:
Wihajster Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 powitał. Mam już swoje autko :notworthy: znacznie lepiej jednak wyglądasz w seacie
damian25 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Dziś Nasz Kolega z Forum o godz. 15 skończy życie kawalera ;( W końcu dlaczego ma mieć lepiej niż My (żonaci) [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 11:03_________________________________________________Do gliwic chętnie bym pojechał ale to jeszcze się zobaczy jak z czasem..
kamilvolt Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 może też się przejadę do gliwic, ile osób by jechało ?
wojtekce Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 no to pitrowi trza złożyć wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
proton2 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Do gliwic, póki co, jadę ja i Wojtek. No piter kończy dni wolności Wszystkiego naj
Baddy Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Ja rowniez skladam kondolencje [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 12:23_________________________________________________Może pojedziemy pod kosciol ?
nippo83 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witajcie z rana :> no to Piter dziś zostanie/został zaobrączkowany i GPS to teraz będzie miał na palcu jednej z dłoni.. :> Piter wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Chłopaki o której tak Pi razy drzwi będziecie w Gliwicach (pod Forum czy jakieś inne miejsce?) ? Może dojadę do Was w drodze powrotnej z Katowic
wojtekce Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witajcie z rana :> no to Piter dziś zostanie/został zaobrączkowany i GPS to teraz będzie miał na palcu jednej z dłoni.. :> Piter wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Chłopaki o której tak Pi razy drzwi będziecie w Gliwicach (pod Forum czy jakieś inne miejsce?) ? Może dojadę do Was w drodze powrotnej z Katowic jeszcze nie wiem gdzie to bedzie muszę gliwiczan zapytać
Wihajster Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Piter wszystkiego najlepszego i żegnamy cię bo zapewne wiecej na spocie się nie pojawisz bo zona zabroni PS:Dzieki Wojtek za wymiane oleju
kamilvolt Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 To wszystkiego najlepszego piter :kwiatek: :kwiatek: dodam ci też krótką i żartobliwą myśl "Miej oczy szeroko otwarte przed ślubem i przymykaj je później. Benjamin Franklin" pozdrówka :good:
siemian Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 biedny piter... Rozmawiałem z nim dzisiaj... jakośtaki smutny :polew:
Baddy Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Tak to juz jest ,że dochodzi nam powoli trzecia pewna rzecz w życiu poza smiercia i podatkami MAŁŻEŃSTWO [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 16:55_________________________________________________ biedny piter... Rozmawiałem z nim dzisiaj... jakośtaki smutny :polew: Zaczyna rozumiec swoje decyzje :polew:
Rekomendowane odpowiedzi