nippo83 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Tak to juz jest ,że dochodzi nam powoli trzecia pewna rzecz w życiu poza smiercia i podatkami MAŁŻEŃSTWO [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 16:55_________________________________________________ biedny piter... Rozmawiałem z nim dzisiaj... jakośtaki smutny :polew: Zaczyna rozumiec swoje decyzje :polew: Dobrze, że ta trzecia pewna rzecz w życiu mi jeszcze nie grozi :polew: jak to mówią..co się odwlecze to nie uciecze (choć czasem nie wiadomo na pewno) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ja Panowie nie narzekam ... mi jest dobrze moze dlatego ze ze swoja zylem 7 lat tak jak w malzenstwie wspolne mieszkanie itd. wiec ja nie odczulem zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ciekawe gdzie wy takie rodzyny znajdujecie . Ja póki co mam raczej złe doświadczenia z babeczkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ciekawe gdzie wy takie rodzyny znajdujecie . Ja póki co mam raczej złe doświadczenia z babeczkami. musisz byc chyba bardziej maczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Hehehe Zacząłeś 300 stronę, stawiasz na następnym spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Hehehe Zacząłeś 300 stronę, stawiasz na następnym spocie kein problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 postawi po faworku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Co do maczo, to nie lubię udawać kogoś kim nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 proton ja moja znalazlem w technikum chodzilem z nia do klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 proton ja moja znalazlem w technikum chodzilem z nia do klasy czyli pozostaje zapisac sie do szkoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 proton ja moja znalazlem w technikum chodzilem z nia do klasy Boniu to tak jak ja chodzilem ze swoja kobieta 7 lat przed slubem Wiec to juz byla sprawdzona transakcja, to tak jakby fure z salonu kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 ale juz po takim przebiegu nie myslales zeby zamienic ja na nowke z malym przebiegiem i nie bita :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 witam Mój brat ma 25 lat chodzi z dziewczyną z Lublina już 8 lat i jeszcze nie są po ślubie :> ale odcinek 400 km to nie gratka dla związku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 witam Mój brat ma 25 lat chodzi z dziewczyną z Lublina już 8 lat i jeszcze nie są po ślubie :> ale odcinek 400 km to nie gratka dla związku nie gratka ale głupota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 hejka byłem w tym tygodniu do kontroli muszę leżeć do 30 czerwca,wtedy mam następną wizytę, mam nadzieję że wtedy zaczną mnie stawiać na nogi także troszkę jeszcze poczekam na spocik pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 hejka byłem w tym tygodniu do kontroli muszę leżeć do 30 czerwca,wtedy mam następną wizytę, mam nadzieję że wtedy zaczną mnie stawiać na nogi także troszkę jeszcze poczekam na spocik pozdrówka no niestety najpierw trza sie wyleczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Święta racja :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 hejka byłem w tym tygodniu do kontroli muszę leżeć do 30 czerwca,wtedy mam następną wizytę, mam nadzieję że wtedy zaczną mnie stawiać na nogi także troszkę jeszcze poczekam na spocik pozdrówka no niestety najpierw trza sie wyleczyc no tak tylko to bedzie 3 miesiące w łóżku bez paru dni heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 hejka byłem w tym tygodniu do kontroli muszę leżeć do 30 czerwca,wtedy mam następną wizytę, mam nadzieję że wtedy zaczną mnie stawiać na nogi także troszkę jeszcze poczekam na spocik pozdrówka no niestety najpierw trza sie wyleczyc no tak tylko to bedzie 3 miesiące w łóżku bez paru dni heh podrzuć klucze my od czasu do czasu przewietrzymy pazdziocha bo inaczej zardzewieje [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 11:26_________________________________________________własnie zaprosilem kolejnego kolege do nas a jest ze szczyrku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 ciekawe czy sie wstawi na spot :gwizdanie: xandmar to jak z tymi kluczami[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 12:28_________________________________________________wogole cos cie pany porabiali jedni na weselu a reszta gdzie sie bawila krakow czy pokaz ogni b-b??czy jeszcze jakas impreza o ktorej ni nie wiem hmm dzis tez cos sie w bielsku dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi