Wihajster Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 co tu taka cisza :gwizdanie: tez płaczecie po królu Popu
wojtekce Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 co tu taka cisza :gwizdanie: tez płaczecie po królu Popu żałoba ;(
ognik84 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 co tu taka cisza :gwizdanie: tez płaczecie po królu Popu no płaczemy nikt już nie będzie tak śmigał po scenie jak on
slodki79 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 co tu taka cisza :gwizdanie: tez płaczecie po królu Popu no płaczemy nikt już nie będzie tak śmigał po scenie jak on pier**lic to nie on pierwszy i nie ostatni(wiadomo szkoda chlopa) ale panowie nie do przesady chcial zabłysnąć no i udało mu się....
Wihajster Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 co tu taka cisza :gwizdanie: tez płaczecie po królu Popu no płaczemy nikt już nie będzie tak śmigał po scenie jak on pier**lic to nie on pierwszy i nie ostatni(wiadomo szkoda chlopa) ale panowie nie do przesady chcial zabłysnąć no i udało mu się.... Słodki to był król i nikt tego mu nie zabierze :gwizdanie: czyżbyś wolał disco polo
proton2 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Kurcze, żadnej babeczki do pokoju nam nie dali na zlot ;( Piątka facetów w jednym pokoju, będzie się działo :gwizdanie:
slodki79 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 co tu taka cisza :gwizdanie: tez płaczecie po królu Popu no płaczemy nikt już nie będzie tak śmigał po scenie jak on pier**lic to nie on pierwszy i nie ostatni(wiadomo szkoda chlopa) ale panowie nie do przesady chcial zabłysnąć no i udało mu się.... Słodki to był król i nikt tego mu nie zabierze :gwizdanie: czyżbyś wolał disco polo No a czy ja gdzieś napisałem,że nie był(pokaż mi wątek,który o tym mówi???????) oczywiscie że był lubie jego utwory,ale to nie znaczy że będę beczeć za nim nie wiadomo ile..... dziwi Was to że umarł? bo mnie to wcale? Śmiało powiem że sam na własne życzenie(chciał zabłysnąć) a muzyka jaką słucham to ani Disco-Polo ani POP także spokojnie
Wihajster Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Kurcze, żadnej babeczki do pokoju nam nie dali na zlot ;( Piątka facetów w jednym pokoju, będzie się działo :gwizdanie:
wojtekce Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Proton to jak jutro sie spotykamy w gliwicach
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 siemanko chłopaki co tam u Was w regionie
proton2 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Gdzie wam leje ? Ja się dziś opalałem i bynajmniej nie pod kwarcówką [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 20:52_________________________________________________ Proton to jak jutro sie spotykamy w gliwicach Ciekawe czy utonę w błocie na tym painball-u czy nie
siemian Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Leci sobie duży pasażerski samolot. Spokojnie, bez ciśnień, pogoda ładna. Nagle podlatuje do niego wojskowy F16, którego pilotowi straszliwie się nudzi i zaczyna wkurzać pilota dużej maszyny. Przelatuje nad nim, pod nim, jakieś beczki, korkociągi w niebezpiecznej odległości itp. Przy czym cały czas szydzi z pilota samolotu pasażerskiego: - Czym ty latasz? Stodołą? Patrz na to, gościu. Zrobisz tak? Nie zrobisz! Mam lepszy samolot i nie ma czegoś takiego, co potrafisz ty i twoja maszyna, czego ja bym nie zrobił milion razy lepiej! Koleś w pasażerce coraz bardziej wnerwiony, po którejś tam sugestii, by się żołnierzyk odstosunkował, w końcu proponuje: - Oki delta-tango-charlie-coś-tam. Teraz wykonam taki myk, ale jak go nie powtórzysz - na dole stawiasz kolację, panienki i na kadłubie swojego "odkurzacza" piszesz: JESTEM ZŁOMEM. Umowa?- Dawaj misiu. Nie ma takiej opcji żebyś wygrał, więc to Ty napiszesz to na swoim kadłubie i wódeczka, panienki na twój koszt! - Uwaga. Zaczynam, to się nieco odsuń! Pilot F16 czeka. Mija pół minuty, pułap ten sam, prędkość ta sama, nic się nie zmienia. Mija minuta, dalej nic. W końcu pilot pasażerskiego odzywa się w słuchawce: - Dobra skończyłem. - A co to miało niby być? - Byłem się odlać.
piter220v Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Leci sobie duży pasażerski samolot. Spokojnie, bez ciśnień, pogoda ładna. Nagle podlatuje do niego wojskowy F16, którego pilotowi straszliwie się nudzi i zaczyna wkurzać pilota dużej maszyny. Przelatuje nad nim, pod nim, jakieś beczki, korkociągi w niebezpiecznej odległości itp. Przy czym cały czas szydzi z pilota samolotu pasażerskiego: - Czym ty latasz? Stodołą? Patrz na to, gościu. Zrobisz tak? Nie zrobisz! Mam lepszy samolot i nie ma czegoś takiego, co potrafisz ty i twoja maszyna, czego ja bym nie zrobił milion razy lepiej! Koleś w pasażerce coraz bardziej wnerwiony, po którejś tam sugestii, by się żołnierzyk odstosunkował, w końcu proponuje: - Oki delta-tango-charlie-coś-tam. Teraz wykonam taki myk, ale jak go nie powtórzysz - na dole stawiasz kolację, panienki i na kadłubie swojego "odkurzacza" piszesz: JESTEM ZŁOMEM. Umowa?- Dawaj misiu. Nie ma takiej opcji żebyś wygrał, więc to Ty napiszesz to na swoim kadłubie i wódeczka, panienki na twój koszt! - Uwaga. Zaczynam, to się nieco odsuń! Pilot F16 czeka. Mija pół minuty, pułap ten sam, prędkość ta sama, nic się nie zmienia. Mija minuta, dalej nic. W końcu pilot pasażerskiego odzywa się w słuchawce: - Dobra skończyłem. - A co to miało niby być? - Byłem się odlać. hyhy no nie da sie tego zrobic w f16 .. ale i tak bym wolal f16 hyhy
proton2 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Wojtek, fajna droga do tych Żor, nie ?
wojtekce Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Wojtek, fajna droga do tych Żor, nie ? pierwszy raz nią jechałem
Rekomendowane odpowiedzi