MARiOLiNi Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 kurcze jestem o 100 polskich nowych lżejszy... Wysuszyli mnie dzisiaj w Siewierzu... 203 na 50 :confused4: miałeś szczęście, ja nawet im nie proponowałem, bo trzymali jakiegoś c**ja podpitego co nie chciał dmuchać, a z nim kręcił się jeszcze pasażer może jakieś mięsko chodzi o dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 chodzi o dziewczyny jak przywieziesz koleżanki nie pogniewamy sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 zmykam myć ;] pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 chodzi o dziewczyny jak przywieziesz koleżanki nie pogniewamy sie kotlety na grila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam dla zainteresowanych grupowym chipem w Compsport: http://www.a4-klub.pl/smf/turbo_chiptuning_i_tuning_mechaniczny/grupowy_chip_w_compsport_szukam_chetnych-t87768.0.html;msg997071#msg997071 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Panowie i Panie Mam zaszczyt ogłosić to że każdy dzisiaj z nas powienien wypić piwo lub 0.7 z naszą audiczką .... hmm a dlaczego ??? Dzisiaj jest 100 lecie Audi ;] pozdrówa i do jutra :notworthy: :notworthy: :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 powiedzmy ze z tej okazji moja perła dziś świeci się jak psu kOOOOlki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 powiedzmy ze z tej okazji moja perła dziś świeci się jak psu kOOOOlki Moja to może w sobotę doczeka się mycia, muszę to całe cmentarzysko wkońcu zmyć z przodu auta bo grill wygląd teraz prawie jak łapka na muchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 no to jutro frekwencja w taką pogodę powinna dopisać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 hejka - przyznać się kogo dziś mijałem na światełkach w Skoczowie ( leciałem czarnym B7 ) a mijałem B5 sedan granatowy z naszymi starymi rameczkami - zatrąbiłem, ten ktoś się popatrzył i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 hejka - przyznać się kogo dziś mijałem na światełkach w Skoczowie ( leciałem czarnym B7 ) a mijałem B5 sedan granatowy z naszymi starymi rameczkami - zatrąbiłem, ten ktoś się popatrzył i tyle na dzień dzisiejszy nie ma takiego pewnie ramki zostały od poprzedniego własciciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Mnie niestety nie będzie, bo jutro pracuję do 20... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 hejka - przyznać się kogo dziś mijałem na światełkach w Skoczowie ( leciałem czarnym B7 ) a mijałem B5 sedan granatowy z naszymi starymi rameczkami - zatrąbiłem, ten ktoś się popatrzył i tyle jest taki ale nie jest aktywny jak kiedyś....zapewne był na 17-tkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 nie wiem - i chyba był na SCI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 nie mozliwe w skoczowie i na sci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 nie mozliwe w skoczowie i na sci kolo jest z Cieszyna :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Sorni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 to jak panowie z dzisiejszą frekwencją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 ja dziś nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 ja dziś nie mogę nawet nie wiesz jak sie ciesze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi