Baddy Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Cholera, lipa, a juz sobie z naklejka autko wyobrazalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 ja zaraz wyjeżdżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 panowie sorrki ale miałem niemiłą przygodę dziś na drodze przy Baldi ;( ;( ;( i nie mogłem dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 panowie sorrki ale miałem niemiłą przygodę dziś na drodze przy Baldi ;( ;( ;( i nie mogłem dojechać to Ty zboczyłeś z drogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 dziekuje za super spocik .....a karczek był pierwsza klasa :gwizdanie: prawda Sławek Musiałem wczesniej pojechac bo miałem robote przy wiśniach.W końcu sezon się zaczął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Musiałem wczesniej pojechac bo miałem robote przy wiśniach.W końcu sezon się zaczął zalewałeś spirytusem już wiemy czym za tydzień na spocie częstujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 dzięki za spocik za tydzień chyba tez wezmę mięsiwo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 dziekuje za super spocik .....a karczek był pierwsza klasa :gwizdanie: prawda Sławek Musiałem wczesniej pojechac bo miałem robote przy wiśniach.W końcu sezon się zaczął No mięsiwo było świetne. Za tydzień ja stawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 dziekuje za spocika,za tydzien powinienem sie pojawic,ale nie obiecuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 ello wróciłem z rehabilitacji troszku lepiej już jest,29 lipca jadę na nastepną do Rept na ok 3 tygodnie i po tym okresie myślę że już będzie bardzo dobrze widzę że sobie ładnie imprezujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 wszystkim spot jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 witam ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 ello wróciłem z rehabilitacji troszku lepiej już jest,29 lipca jadę na nastepną do Rept na ok 3 tygodnie i po tym okresie myślę że już będzie bardzo dobrze widzę że sobie ładnie imprezujecie To myślę, że niedługo Cię na spocie zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 też tak myslę,już się nie mgoę doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 panowie sorrki ale miałem niemiłą przygodę dziś na drodze przy Baldi ;( ;( ;( i nie mogłem dojechać to Ty zboczyłeś z drogi? nie ja ale mój dobry kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi a4 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Witam furowiczów. Mam pytanko. Gdzie w Bielsku, dobrze, tanio i konkretnie ozonują, odgrzybiają klimę. Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Witam wszystkich audimaniakow z okolic Bielska-Bialej!! goraco pozdrawiam ze stolicy Warmii i Mazur, od kilku dni jestem na szkoleniu z pracy w Bielsku i chcialbym pochwalic Wasza okolice, pierwszy raz jestem w tych regionach i bardzo mi sie podoba!! szkoda ze nie moglem wpasc na Waszego spota i Was poznac, ale, niestety, praca... Zapraszam wszystkich do krainy 1000 jezior i przy okazji na niedzielnego spota:D !! wielkie Pozdro, hej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Uwaga mam komunikat : Dzisiaj ono jedzie do żywca , proszę o godne powitanie ,wódką chlebem i solą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Uwaga mam komunikat : Dzisiaj ono jedzie do żywca , proszę o godne powitanie ,wódką chlebem i solą hehehe )) a co Cie sprowadza w nasze skromne progi ? ... wogole to elo wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi