proton2 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 No to nie wiem ;( Obawiam się jednak, że to może być ostatnia okazja w tym roku żeby się do nich wybrać. Niemniej jednak ja jestem gotów żeby się dziś pojawić na spociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Proton ma racje - wpadnijcie - potem to już nie wieadomo jak z pogodą no i coraz krótszy dzień - wiem że blisko nie macie, ale może jednak wpadniecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 ja wpadnę 18.00 koło norauto nie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 ktos jeszcze przyjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 (...) koło norauto nie???? Tak, koło Norauto Ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 dawid przyjedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Pojawię się dziś też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Pojawię się dziś też nippo83 kope lat Gdzie byłeś jak Cie nie było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 ja niedam dziś rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 ja tez chyba nie dam rady dzis [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2008, 17:15_________________________________________________coz taka cisza po splocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 jjuz po dawaj zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 No i super, kolejny udany spocik Dawid przecież jedyne zdjęcie masz Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaman83 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Ja bym sie chetnie wybrał na spota do BB o ile jeszcze sie zbieracie chopaki jak tak to dajcie znać ja jak tylko bede wolny to chetnie przyjade Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 czytaj forum to będziesz wiedział o spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 jedzie może jutro ktos na spocik do gliwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Ja bym sie chetnie wybrał na spota do BB o ile jeszcze sie zbieracie chopaki jak tak to dajcie znać ja jak tylko bede wolny to chetnie przyjade Pozdro śledź wątek na bieżąco,co środę oprócz prawdopodobnie przyszłego tygodnia bo w piątek podjedziemy do Gliwic [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2008, 20:41_________________________________________________ jedzie może jutro ktos na spocik do gliwic za tydzień ramki zamontowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 proton coś mówił o jutrzejszym dniu , a ramki owszem zamontowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 proton coś mówił o jutrzejszym dniu , a ramki owszem zamontowane tzn. ja jadę za tydzień w tym nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi